marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Motorola zgubila voditelja in idejnega vodjo

Deli z ostalimi

26.11.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Motorola je objavila vest o nenadni smrti Geoffreya Frosta, izvršnega predsednika in glavnega nadzornika prodaje pri Motoroli.

Geoffrey se je pridružil Motoroli leta 1999. Veliko je prispeval pri določanju Motoroline glavne naloge. Njegova zapuščina je znova okrepljena globalna znamka – znamka, ki je bil ponovno odkrila svoje korenine in postala zopet "kul".

"To je zelo žalosten dan za vse nas. Naše misli in molitve so pri Geoffrejevi družini," je povedal predsednik, Ed Zander. "Geoffrey je bil zelo inovativen in karizmatičen voditelj in ljubitelji Motorol po celem svetu so se zanašali nanj in mu zaupali kot svojemu prijatelju. Motorola in prodajna skupnost so pri tem izgubili kreativnega genija."

Priznanje njegovih dosežkov pa predstavalja naziv prodajalec leta 2005 revije Brand Week in oglaševalcev Ad Age. Pod vodstom Geoffreyja je Motorola prejela množico nagrad, vključno z "Effie" nagrado v letu 2000 za reklamno uspešnost.

Preden se je pridružil Motoroli, je bil Geoffrey globalni direktor oglaševanja in komunikacij za znamko Nike, kjer je nadziral strategijo znamke, oglaševanja, direktne prodaje in Nike.com. Največje dosežke službovanja pri izdelovalcu športne opreme je dosegel s kampanjami, kot so: Michael Jordan "Frozen Moment", Tiger Woods "Hello World" in "I am Tiger Woods".

Motorolino globalno marketinško organizacijo bo začasno vodil George Neill, predsednik marketinga.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki