marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

General Mobile, nov proizvajalec mobilnikov

Deli z ostalimi

15.03.2008
Objavil: Sašo Mlakar

Družba General Mobile je relativno nova družba na trgu mobilnih telefonov, letos pa so na CeBIT-u predstavili 7 novih modelov mobilnih telefonov. Nekateri izmed omenjenih mobilnih telefonov so že na voljo pri nemških operaterjih, nekateri pa bodo kmalu.

Novi mobilniki, katere so predstavili na sejmu CeBIT, se ne ponašajo z najnovejšo tehnologijo in najkvalitetnejšimi materiali, so pa cenovno ugodni in ponujajo alternativno izbiro navadnim mobilnikom, saj ponujajo nekatere posebne funkcije in novosti. Tako večina mobilnikov družbe General Mobile ponuja možnost hkratne uporabe dveh SIM kartic istočasno v enem mobilnem telefonu, saj imajo vgrajena dva ločena radijska dela. Kar nekaj mobilnikov družbe General Mobile pa ponuja tudi 2 vgrajeni bluetooth vezji, sicer ne vem zakaj, vendar škoditi ne more.

Družba General Mobile je predstavila tudi dve novosti, katere bi si želeli tudi vidnejši izdelovalci mobilnih telefonov. Na trg bodo v kratkem ponudili video očala, katera se povežejo z mobilnikom in uporabniku prikazujejo zaslonsko sliko, uporabniku pa se zdi, kot bi gledal v 17 palčni monitor. Slika je res nekoliko zrnata, a novost je dobrodošla in ogled filma na mobilnem telefonu bo dobil nove razsežnosti. Druga novost pa je GSM ura, ki sliši na ime GM500 in deluje kot samostojen mobilni telefon ter ponuja vse standardne funkcije le-tega.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki