marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Garmin predstavil navigacijo za Mercedes-Benz konceptno vozilo


16.09.2013
Objavil: Dare Gliha

Garmin Ltd je najavil prilagojeni vgrajeni navigacijski sistem za Mercedes-Benz konceptni S-Class Coupé, ki je predstavljen na Mednarodnem avtomobilskem salonu (IAA) v Frankfurtu v Nemčiji (12. – 22. septembra 2013).

Garmin navigacijska rešitev se odraža v naprednih ‘3D city models’ vključno z vodljivimi cestami, parki, rekami in zgradbami. Garmin nudi tako programsko kot tudi strojno opremo, ki je zasnovana na modularni K2 infozabavni platformi družbe. Mercedes-Benz konceptni avto bo na ogled na razstavnem prostoru Mercedes-Benz v “Festhalle”.

“Navdušeni smo, da je Mercedes-Benz izbral Garmin za zagotavljanje navigacijske tehnologije naslednje generacije za njihov Mercedes-Benz konceptni S-Class Coupé na IAA,” je dejal Matt Munn, Garmin managing director automotive OEM. “Biti del prihodnje vizije premium avtomobilske blagovne znamke kot je Mercedes-Benz je dokaz, da ima Garmin vodilni položaj v navigacijskem prostoru in naše inovativne tehnologije za upravljanje informacijskih ter zabavnih komponent v avtomobilih.”

Garmin navigacijska grafika je popolnoma prilagojena oblikovanju Mercedes-Benz konceptnega avta. Sistem odlikujejo ‘3D city models”, vključno z znamenitostmi, cestami, mostovi, predori in drugimi vsebinami. Garmin navigacijsko jedro naslednje generacije ponuja vodilne algoritme za usmerjanje.

Garmin informacijsko zabavni sistem za Mercedes-Benz konceptni avto dopolnjuje enako različico K2 strojne platforme in navigacijskega jedra, ki ga bo Garmin razkril na CES 2013. Inovativno K2 platformo je oblikoval in razvil Garmin oddelek za razvoj OEM naprav, je popolnoma prilagodljiva in predstavlja informacijski zabavni sistem ter navigacijsko rešitev za raznolike potrebe katerega koli proizvajalca avtomobilov.

V aprilu 2013 je Garmin napovedal, da je Daimler AG izbral Garmin za globalnega navigacijskega dobavitelja za prihodnje modele Mercedes-Benz. Garmin nagrajena navigacija bo v celoti vgrajena v Mercedes-Benz informacijsko zabavne sisteme v naslednjih letih.

Garmin oddelek za razvoj OEM naprav uporablja dolgoletne izkušnje v razvoju uporabniških vmesnikov in strojne opreme za avtomobilsko, letalsko in pomorsko industrijo. Bogate izkušnje uporablja za razvoj napredne avtomobilske navigacije, telemetričnih rešitev in informacijsko zabavnih sistemov ter jih povezuje v sisteme. Garmin širok nabor avtomobilske elektronike vsebuje informacijsko zabavne sisteme, telematiko, navigacijsko programsko opremo, storitve, vezane na lokacijo in povezane prenosne navigacijske sisteme. Garmin ima specializirane OEM razvojne pisarne za avtomobilsko industrijo v Združenih državah, Evropi in Aziji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki