marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Garmin predstavil navigacijo za Mercedes-Benz konceptno vozilo

Deli z ostalimi

16.09.2013
Objavil: Dare Gliha

Garmin Ltd je najavil prilagojeni vgrajeni navigacijski sistem za Mercedes-Benz konceptni S-Class Coupé, ki je predstavljen na Mednarodnem avtomobilskem salonu (IAA) v Frankfurtu v Nemčiji (12. – 22. septembra 2013).

Garmin navigacijska rešitev se odraža v naprednih ‘3D city models’ vključno z vodljivimi cestami, parki, rekami in zgradbami. Garmin nudi tako programsko kot tudi strojno opremo, ki je zasnovana na modularni K2 infozabavni platformi družbe. Mercedes-Benz konceptni avto bo na ogled na razstavnem prostoru Mercedes-Benz v “Festhalle”.

“Navdušeni smo, da je Mercedes-Benz izbral Garmin za zagotavljanje navigacijske tehnologije naslednje generacije za njihov Mercedes-Benz konceptni S-Class Coupé na IAA,” je dejal Matt Munn, Garmin managing director automotive OEM. “Biti del prihodnje vizije premium avtomobilske blagovne znamke kot je Mercedes-Benz je dokaz, da ima Garmin vodilni položaj v navigacijskem prostoru in naše inovativne tehnologije za upravljanje informacijskih ter zabavnih komponent v avtomobilih.”

Garmin navigacijska grafika je popolnoma prilagojena oblikovanju Mercedes-Benz konceptnega avta. Sistem odlikujejo ‘3D city models”, vključno z znamenitostmi, cestami, mostovi, predori in drugimi vsebinami. Garmin navigacijsko jedro naslednje generacije ponuja vodilne algoritme za usmerjanje.

Garmin informacijsko zabavni sistem za Mercedes-Benz konceptni avto dopolnjuje enako različico K2 strojne platforme in navigacijskega jedra, ki ga bo Garmin razkril na CES 2013. Inovativno K2 platformo je oblikoval in razvil Garmin oddelek za razvoj OEM naprav, je popolnoma prilagodljiva in predstavlja informacijski zabavni sistem ter navigacijsko rešitev za raznolike potrebe katerega koli proizvajalca avtomobilov.

V aprilu 2013 je Garmin napovedal, da je Daimler AG izbral Garmin za globalnega navigacijskega dobavitelja za prihodnje modele Mercedes-Benz. Garmin nagrajena navigacija bo v celoti vgrajena v Mercedes-Benz informacijsko zabavne sisteme v naslednjih letih.

Garmin oddelek za razvoj OEM naprav uporablja dolgoletne izkušnje v razvoju uporabniških vmesnikov in strojne opreme za avtomobilsko, letalsko in pomorsko industrijo. Bogate izkušnje uporablja za razvoj napredne avtomobilske navigacije, telemetričnih rešitev in informacijsko zabavnih sistemov ter jih povezuje v sisteme. Garmin širok nabor avtomobilske elektronike vsebuje informacijsko zabavne sisteme, telematiko, navigacijsko programsko opremo, storitve, vezane na lokacijo in povezane prenosne navigacijske sisteme. Garmin ima specializirane OEM razvojne pisarne za avtomobilsko industrijo v Združenih državah, Evropi in Aziji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki