marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Galaxy S6 edge, HTC One M9 in iPhone 6 na "bandgate" testu

Deli z ostalimi

06.04.2015
Objavil: Dare Gliha

Veliko se je govorilo o zvijanju Applovega iPhona 6, zato so se pri Square Trade odločili, da bendgate test ponovijo in vanj vključijo iPhone 6, Galaxy S6 edge ter HTC One M9. Telefoni so bili testirani dvakrat in sicer do vidne deformacije ter do točke, ko so »počili«.

Apple iPhone 6 je naprava, ki je sprožila afero bendgate. Na testu so potrdili, da se iPhone vidno deformira pri sili okoli 50 kg, da naprava poči pa je potrevna najvišja sila na testu in sicer 81 kg.

Samsung Galaxy S6 edge se ravno tako zvije pri 50 kg, vendar je pri tem ena stranica mobilnika počila. Zaslon je sicer zaščiten z Gorilla glass 4, vendar je oblika tista, zaradi katere je zaslon bolj na udaru. Vseeno je telefon še vedno deloval, zato so izvršili tudi drugi del testa, ki je pokazal, da naprava poči pri 68 kg.

Testu je bil podvržen še HTC One M9. Vidna deformacija se je zgodila pri 55 kg, pri tem pa je gumb za vklop, ki je na sredini mobilnika, odpadel, saj je nameščen na mestu, kjer se je mobilnik upognil. One M9 se po tem ni več prižgal, zato drugi del testa ni bil izveden.

Video testa si lahko ogledate spodaj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki