marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Galaxy S6 edge, HTC One M9 in iPhone 6 na "bandgate" testu

Deli z ostalimi

06.04.2015
Objavil: Dare Gliha

Veliko se je govorilo o zvijanju Applovega iPhona 6, zato so se pri Square Trade odločili, da bendgate test ponovijo in vanj vključijo iPhone 6, Galaxy S6 edge ter HTC One M9. Telefoni so bili testirani dvakrat in sicer do vidne deformacije ter do točke, ko so »počili«.

Apple iPhone 6 je naprava, ki je sprožila afero bendgate. Na testu so potrdili, da se iPhone vidno deformira pri sili okoli 50 kg, da naprava poči pa je potrevna najvišja sila na testu in sicer 81 kg.

Samsung Galaxy S6 edge se ravno tako zvije pri 50 kg, vendar je pri tem ena stranica mobilnika počila. Zaslon je sicer zaščiten z Gorilla glass 4, vendar je oblika tista, zaradi katere je zaslon bolj na udaru. Vseeno je telefon še vedno deloval, zato so izvršili tudi drugi del testa, ki je pokazal, da naprava poči pri 68 kg.

Testu je bil podvržen še HTC One M9. Vidna deformacija se je zgodila pri 55 kg, pri tem pa je gumb za vklop, ki je na sredini mobilnika, odpadel, saj je nameščen na mestu, kjer se je mobilnik upognil. One M9 se po tem ni več prižgal, zato drugi del testa ni bil izveden.

Video testa si lahko ogledate spodaj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki