marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Galaxy S III prejel nagrado EISA


20.08.2012
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co., Ltd, vodilno podjetje na področju digitalnih medijev in tehnologij digitalne konvergence, je prejel nagrado organizacije European Imaging and Sound Association (EISA). Tako je Galaxy S III je prejel naziv in nagrado v kategori “najboljši evropski mobilni telefon.”

“Odličnost inovacij že od nekdaj krasi podjetje Samsung. Ponosni smo na štiri nagrade EISA, ki smo jih prejeli v štirih tržno izredno zahtevnih segmentih, kot so televizorji, sistemi domačega kina, pametni mobilni telefoni in digitalni fotoaparati. Zahtevna žirija je tako še enkrat več potrdila, da se naši izdelki resnično dotaknejo uporabnikov in vplivajo na kakovost njihovega življenja,” je povedal SP Kim, predsednik in izvršni direktor Samsung Electronics Europe. Polek mobilnika Galaxy S III so nagrado prejeli še družina televizij UE46ES8000, sistem hišnega kina Samsung HT-E6750W in napredni kompaktni aparat Samsung NX20.

Nagrade EISA prejmejo izdelki, jih odlikuje izredna kombinacija inovativne tehnologije, elegantnega dizajna, naprednih lastnosti ter vrednosti za odštet denar. Žirijo organizacije EISA sestavljajo predstavniki 50. revij s področja zabavne elektronike iz 19-ih evropskih držav. Letos so nagrajene izdelke pospremili z nslednjimi komentarji:

Najboljši evropski mobilni telefon 2012-2013 - Samsung GALAXY S III

• funkcija S-Voice se odziva na uporabnikove govorne ukaze
• funkcija Smart Stay ohranja zaslov vklopljen, medtem ko uporabnik gleda nanj
• funkcija Direct Call samodejno opravi klic, ko uporabnik prisloni mobilnk telefon na uho
• vgrajena 4.8" HD Super AMOLED zaslon in 1.4 GHz štirijedrni procesor
• napreden fotoaparat z ločljivostjo 8 milijonov pik in možnostjo 20-ih zaporednih hitrih posnetkov

Kombinacija napredne programske opreme in najboljše strojne opreme v tem segmentu je kot nalašč za intuitivno delo uporabnikov. Žirija EISA je mobilnemu telefonu GALAXY S III podelila naziv "jasen zmagovalec”.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki