marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Galaxy S III prejel nagrado EISA

Deli z ostalimi

20.08.2012
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co., Ltd, vodilno podjetje na področju digitalnih medijev in tehnologij digitalne konvergence, je prejel nagrado organizacije European Imaging and Sound Association (EISA). Tako je Galaxy S III je prejel naziv in nagrado v kategori “najboljši evropski mobilni telefon.”

“Odličnost inovacij že od nekdaj krasi podjetje Samsung. Ponosni smo na štiri nagrade EISA, ki smo jih prejeli v štirih tržno izredno zahtevnih segmentih, kot so televizorji, sistemi domačega kina, pametni mobilni telefoni in digitalni fotoaparati. Zahtevna žirija je tako še enkrat več potrdila, da se naši izdelki resnično dotaknejo uporabnikov in vplivajo na kakovost njihovega življenja,” je povedal SP Kim, predsednik in izvršni direktor Samsung Electronics Europe. Polek mobilnika Galaxy S III so nagrado prejeli še družina televizij UE46ES8000, sistem hišnega kina Samsung HT-E6750W in napredni kompaktni aparat Samsung NX20.

Nagrade EISA prejmejo izdelki, jih odlikuje izredna kombinacija inovativne tehnologije, elegantnega dizajna, naprednih lastnosti ter vrednosti za odštet denar. Žirijo organizacije EISA sestavljajo predstavniki 50. revij s področja zabavne elektronike iz 19-ih evropskih držav. Letos so nagrajene izdelke pospremili z nslednjimi komentarji:

Najboljši evropski mobilni telefon 2012-2013 - Samsung GALAXY S III

• funkcija S-Voice se odziva na uporabnikove govorne ukaze
• funkcija Smart Stay ohranja zaslov vklopljen, medtem ko uporabnik gleda nanj
• funkcija Direct Call samodejno opravi klic, ko uporabnik prisloni mobilnk telefon na uho
• vgrajena 4.8" HD Super AMOLED zaslon in 1.4 GHz štirijedrni procesor
• napreden fotoaparat z ločljivostjo 8 milijonov pik in možnostjo 20-ih zaporednih hitrih posnetkov

Kombinacija napredne programske opreme in najboljše strojne opreme v tem segmentu je kot nalašč za intuitivno delo uporabnikov. Žirija EISA je mobilnemu telefonu GALAXY S III podelila naziv "jasen zmagovalec”.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki