marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Samsung Galaxy S6 edge s priznanjem najboljšega produkta na MWC 2015


09.03.2015
Objavil: Thomas Bergant

Samsung Galaxy S6 edge je na svetovnem mobilnem kongresu v Barceloni (MWC 2015) prejel posebno priznanje v kategoriji “Najboljši nov handset, tablica ali naprava”, ki jo podeljuje GSM Association (GSMA) in bil tako spoznan za najboljšo novo napravo, ki je bila predstavljena v času kongresa MWC.

To je že drugo leto zapored, da je družba Samsung prejela to priznanje, saj ga je leta 2014 prejel že Samsung Gear Fit.

Galaxy S6 edge na novo opredeljuje pomen pametnega telefona, saj postavlja nove standarde oblikovanja, izdelave in zmogljivosti, ki temeljijo na najnaprednejši Samsungovi tehnologiji. Ne le, da so vrhunsko oblikovani, Samsungovi novi modeli se ponašajo s še bolj vsestransko uporabnostjo in nadgrajeno funkcionalnostjo kot njihovi predhodniki v seriji Galaxy.

Nagrada predstavlja še dodatno okrepitev vodilnega položaja družbe Samsung na področju razvoja mobilne tehnologije, saj družba Samsung stremi k zadovoljevanju raznolikih interesov in potreb sodobnih potrošnikov in poslovnih uporabnikov.

Z Galaxy S6 edge smo želeli združiti tehnologijo in oblikovanje na način, kot ga svet še ni videl,” je dejal JK Shin, izvršni direktor in vodja IT in mobilnih komunikacij v družbi Samsung Electronics. “Počaščeni smo, da je tudi GSMA mnenja, da so to naše najbolj elegantne in zmogljive naprave do zdaj.

Pred kratkim predstavljeni Samsung Galaxy S6 edge je že na kongresu MWC 2015 prejel več kot 20 prestižnih nagrad in priznanj, med drugim priznanje “Najboljši na MWC”, ki jo podeljuje vpliven spletni IT portal Ubergizmo ter priznanji “Top pick” portala Mashable in “Top Pick” revije Laptop Magazine. Prejel je tudi odličen medijski odziv:

• “S poudarkom na preprostosti, oblikovanju in zadržanosti se Samsung z novim paradnim konjem premika v pravo smer.” – portal Mashable
• “Samsung je upošteval najpomembnejše karakteristike, ki jih mora imeti vsak vrhunski pametni telefon.” – portal Ubergizmo
• “Pametna mobilnika iz kovine in stekla izžarevata seksapil.” – revija Laptop Magazine

Družba Samsung je na kongresu MWC 2015 prejela še prestižno priznanje v kategoriji “Najboljši produkt ali storitev za zaščito/proti goljufijam” za varnostno rešitev KNOX. Priznanje je podelila zveza GSMA, ki je programske in zaščitne zmogljivosti Samsungovih pametnih mobilnikov priznala za najboljše predstavljene rešitve v diviziji Zaščita podatkov poslovnih uporabnikov. Varnostni sistem KNOX je sicer prestal tudi stroge akreditacije številnih vlad po svetu, tudi od Ameriškega obrambnega ministrstva.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki