marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Nokia in FIBA bosta razvili mobilno storitev za globalno košarko


24.08.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Nokia in Mednarodna košarkaška zveza FIBA sta najavili sodelovanje pri izdelavi mobilnih storitev za družbi FIBA, FIBA Europe in za nekaj najpomembnejših košarkaških dogodkov leta. Nova mobilna FIBA storitev bo košarkaške navdušence seznanjala s sprotnimi rezultati, novicami, urniki in intervjuji kadarkoli in kjerkoli bodo hoteli.

Mobilna storitev FIBA bo na voljo preko katerekoli mobilne naprave, ki ima dostop do interneta. Ponujala bo obsežno in uporabniku prijazno mobilno video izkušnjo, FIBA mobilne vsebine pa bodo na voljo tudi preko Nokiinega video centra, ki je trenutno na voljo na Nokii N95.

Kot del dogovora bo Nokia FIBA reporterje opremila z Nokia N93i multimedijskimi računalniki, s katerimi bodo lahko posneli visoko kvalitetne video, slikovne in glasbene vsebine, ki bodo na voljo na FIBA mobilnih straneh.

Nokia bo prisotna na večini FIBA prireditev v letu 2007. Med njimi so olimpijske kvalifikacije evropskih košarkarskih moštev v Španiji septembra tega leta, ameriško prvesntvo FIBA v Las Vegasu v avgustu 2007 in FIBA U19 svetovno prvenstvo v Novem Sadu, ki se je že odvilo julija.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki