marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMineva deset let od predstavitve igre Angry Birds
13.12.2019

Pred desetimi leti je luč sveta ugledala igra Angry Birds in v hipu osvojila srca mladih in ne tako mladih uporabnikov. V vseh teh letih so barvaste jezne ptice postale ene najprepoznavnejših likov med mobilnimi igrami.

slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

članki

Nokia in FIBA bosta razvili mobilno storitev za globalno košarko

Deli z ostalimi

24.08.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Nokia in Mednarodna košarkaška zveza FIBA sta najavili sodelovanje pri izdelavi mobilnih storitev za družbi FIBA, FIBA Europe in za nekaj najpomembnejših košarkaških dogodkov leta. Nova mobilna FIBA storitev bo košarkaške navdušence seznanjala s sprotnimi rezultati, novicami, urniki in intervjuji kadarkoli in kjerkoli bodo hoteli.

Mobilna storitev FIBA bo na voljo preko katerekoli mobilne naprave, ki ima dostop do interneta. Ponujala bo obsežno in uporabniku prijazno mobilno video izkušnjo, FIBA mobilne vsebine pa bodo na voljo tudi preko Nokiinega video centra, ki je trenutno na voljo na Nokii N95.

Kot del dogovora bo Nokia FIBA reporterje opremila z Nokia N93i multimedijskimi računalniki, s katerimi bodo lahko posneli visoko kvalitetne video, slikovne in glasbene vsebine, ki bodo na voljo na FIBA mobilnih straneh.

Nokia bo prisotna na večini FIBA prireditev v letu 2007. Med njimi so olimpijske kvalifikacije evropskih košarkarskih moštev v Španiji septembra tega leta, ameriško prvesntvo FIBA v Las Vegasu v avgustu 2007 in FIBA U19 svetovno prvenstvo v Novem Sadu, ki se je že odvilo julija.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki