marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Facebook 2.1 aplikacija za iPhone obljublja več stabilnosti

Deli z ostalimi

02.02.2009
Objavil: Igor Prešeren

Aplikacija Facebook je hkrati ena izmed najbollj popularnih in najbolj osovraženih aplikacij, ki jih uporabljajo lastniki iPhone. Na veliko zadovoljstvo uporabnikov z vsega sveta, bo ta aplikacija končno dobila posodobitev na različico 2.1.

Sedanja različica 2.0, je bila na začetku sprejeta zelo dobro, vendar pa so kmalu potem številni uporabniki odkrili pogosto blokiranje, ki je povzročalo veliko dela in slabe volje.

V seznamu izboljšav pri različici 2.1 je na prvem mestu tako navedeno, da bo le-ta precej bolj stabilna in se ne bo tako pogosto "sesuvala".

Več robustnosti

Obljubljajo nam tudi hitrejše čase potrebne za sinhronizacijo in pa odpravo hrošča, ki je v bes spravljal mnoge uporabnike in jih pustli pred praznim zaslonom brez kakršnih koli informacij.

Pri TechRadarju so pri testiranju nove različice Facebooka ugotovili, da je le ta precej bolj robustna v primerjavi s prejšnjo, kar pa ne namiguje da je popolnoma stabilna, kar so kmalu ugotovili. Tako je tudi ta še vedno daleč od popolnosti, saj je urejanje slik še vedno mučen postopek, pa tudi tokrat se je aplikacija sesula že po prvi minuti uporabe.

Kljub temu, pa je to vendarle korak v pravo smer.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki