marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Facebook 2.1 aplikacija za iPhone obljublja več stabilnosti

Deli z ostalimi

02.02.2009
Objavil: Igor Prešeren

Aplikacija Facebook je hkrati ena izmed najbollj popularnih in najbolj osovraženih aplikacij, ki jih uporabljajo lastniki iPhone. Na veliko zadovoljstvo uporabnikov z vsega sveta, bo ta aplikacija končno dobila posodobitev na različico 2.1.

Sedanja različica 2.0, je bila na začetku sprejeta zelo dobro, vendar pa so kmalu potem številni uporabniki odkrili pogosto blokiranje, ki je povzročalo veliko dela in slabe volje.

V seznamu izboljšav pri različici 2.1 je na prvem mestu tako navedeno, da bo le-ta precej bolj stabilna in se ne bo tako pogosto "sesuvala".

Več robustnosti

Obljubljajo nam tudi hitrejše čase potrebne za sinhronizacijo in pa odpravo hrošča, ki je v bes spravljal mnoge uporabnike in jih pustli pred praznim zaslonom brez kakršnih koli informacij.

Pri TechRadarju so pri testiranju nove različice Facebooka ugotovili, da je le ta precej bolj robustna v primerjavi s prejšnjo, kar pa ne namiguje da je popolnoma stabilna, kar so kmalu ugotovili. Tako je tudi ta še vedno daleč od popolnosti, saj je urejanje slik še vedno mučen postopek, pa tudi tokrat se je aplikacija sesula že po prvi minuti uporabe.

Kljub temu, pa je to vendarle korak v pravo smer.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki