marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

članki

Evropska premiera iPhonea

Deli z ostalimi

25.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Na novinarski konferenci, imenovani »Mum is no longer the word«, v Appleovi trgovini na ulici Regent Street v Londonu, je Steve Jobs povedal, da se bo iPhone v Evropi začel prodajati 9. novembra in sicer v Veliki Britaniji pri operaterju O2.

Prodajal se bo model z 8 GB prostora in podporo WiFi tehnologiji, kateri pa ne bo imel podpore 3G omrežju, saj naj bi ta močno skrajšala avtonomijo baterije. Podporo omrežjem tretje generacije naj bi Apple vključil v naslednji model iPhonea, ki bo izšel v letu 2008. 9. novembra pa se bo začela prodaja iPhonea, kateri bo enak modelu, ki se prodaja v ZDA, cena pa bo znašala okoli 390 evrov ob 18-mesečni vezavi k operaterju O2. Tako je cena za iPhone nekoliko višja kot v ZDA, a je obveznost do operaterja krajša za 6 mesecev.

Poleg začetka prodaje v Veliki Britaniji, se bo iPhone 9. novembra pričel prodajati tudi v Nemčiji pri operaterju T-Mobile po ceni 399 evrov ob dvoletni vezavi. Steve Jobs je na vprašanje, zakaj se niso odločili zgolj za enega ponudnika širom Evrope odgovoril: »Mislimo, da smo naredili najboljše odločitve ter izbrali najboljše operaterje na trgih, na katerih bomo prisotni«.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki