marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

EuroBasket tudi v ponudbi Telekoma Slovenije

Deli z ostalimi
Telekom

20.06.2013
Objavil: Dare Gliha

V pričakovanju velikega športnega dogodka EuroBasket 2013 je Telekom Slovenije pripravil prav posebno ponudbo. Naročniški paket Eurobasket prinaša neomejene klice in sporočila SMS/MMS ter določeno količino prenosa podatkov.

Ta znaša 200 MB, v promocijskem obdobju od 20. junija do 30. septembra letos pa kar 1 GB. Paket združuje mobilno in širokopasovno ponudbo, saj je na voljo novim in obstoječim naročnikom storitev Mobitel in SiOL. Naročniško razmerje za Paket Eurobasket lahko sklenejo fizične osebe, in sicer v času promocijskega obdobja, nato pa velja do preklica.

Telekom Slovenije v pripravah na težko pričakovani športni dogodek EuroBasket 2013 predstavlja poseben naročniški paket, s katerim uvaja nov koncept v svoji ponudbi. Paket Eurobasket namreč vključuje neomejeno uporabo izbranih storitev. In sicer uporabnikom prinaša neomejene klice, neomejena sporočila SMS in MMS, poslana v domačem omrežju, ter 200 MB, v promocijskem obdobju od 20. junija do 30. septembra pa kar 1 GB prenosa podatkov. Vezava z nakupom mobilnega telefona po akcijski ceni ni pogoj za sklenitev naročniškega razmerja.

Mesečna naročnina Paketa Eurobasket znaša za naročnika storitev Mobitel 27 evrov, medtem ko so novi ali obstoječi naročniki storitev SiOL upravičeni do nižje mesečne naročnine, tj. 21 evrov, vendar pod pogojem, da uporabljajo Skupni račun (pomembno je namreč, da gre za istega naročnika storitev SiOL in Mobitel). V primeru prekinitve SiOL-storitve in/ali Skupnega računa se naročniku za paket Eurobasket zaračuna polna mesečna naročnina 27 EUR.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki