marketing
več | arhivpoudarjeno
Apple Watch - trajanje baterijeKakšni so cilji trajanja baterije v Apple Watch
30.01.2015

Apple je na predstavitvi povedal, da bo njihovo prihajajočo uro Apple Watch potrebno polniti vsako noč. Niso pa povedali točnih podatkov o vzdržljivosti baterije. Na spletni strani 9to5mac so zbrali podatke, ki so jih dobili od oseb z notranjimi informacijami o razvoju ure. Baterija naj bi Applovim inžinirjem predstavljala velik izziv.

Samsung Galaxy S6Samsung Galaxy S6 - vse kar mislimo, da vemo
28.01.2015

Samsung bo na kongresu MWC v začetku marca v Barceloni predvidoma predstavil novi Samsung Galaxy S6. Glede na govorice, lahko pričakujemo največjo spremembo oblike do sedaj. Na enem mestu smo zbrali pričakovanja, špekulacije in napovedi za Samsungov prihajajoči model.

slikaSony World Photography Awards 2015 predstavlja nagrado za kategorijo mobilni telefoni
28.01.2015

Svetovna fotografska organizacija (WPO) na natečaju Sony World Photography Awards 2015 predstavlja novo nagrado namenjeno mobilni fotografiji.

slikaSerija Samsung Galaxy A in Note Edge sedaj tudi v Sloveniji
27.01.2015

Samsung Electronics je slovenskemu trgu danes premierno predstavil novo generacijo pametnih telefonov, Samsung Galaxy A5 in Galaxy A3. Ponašata se z najnaprednejšimi funkcijami za uporabo družbenih omrežij in trendovskim dizajnom. Predstavniki podjetja Samsung so premierno predstavili tudi Galaxy Note Edge, prvi pametni telefon z ukrivljenim robom, ki nedvomno prinaša popolnoma novo izkušnjo mobilne telefonije.

Apple Pay brezstično plačevanjeVeč kot milijon kreditnih kartic povezanih v Apple Pay
27.01.2015

Bank of America, ki je eden večjih partnerjev stortive Apple Pay, je med svojimi finančnimi rezultati razkril da je Applov nov sistem za plačevanje pričelo uporabljati že skoraj 800 tisoč njihovih strank. V Apple Pay so skupaj dodali že več kot 1.100.000 kreditnih kartic.

slikaAli bo Galaxy S6 imel 20 MP kamero z optično stabilizacijo?
26.01.2015

Samsungov prihajajoči mobilnik Galaxy S6 je zadnje čase reden gost spletnih govoric. Zadnja izmed njih navaja, da bo novinec imel 20 MP kamero z vgrajeno optično stabilizacijo slike.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

Še drugi uradni servis za Apple iPhone v Sloveniji

Deli z ostalimi

08.09.2010
Objavil: Thomas Bergant

Včeraj smo zapisali, da smo dobili uradnega serviserja za Apple iPhone v Sloveniji. S 1. septembrom je tak status pridobilo tudi podjetje EPL iz Ljubljane. S tem statusom so dopolnili dolgoletno uspešno servisno dejavnost in tako nadgradili status pooblaščenega serviserja za ostale Apple izdelke Apple Authorized Service Provider v Sloveniji, ...

... ki ponuja celovito obravnavo garancijskih in izven garancijskih popravil izdelkov Apple. Dopolnitev servisnega programa tako nadgrajuje tudi najvišji status prodajalca v Apple prodajni verigi Apple Premium Reseller, kjer Vam v njihovi trgovini na Tržaški 135 lahko ponudijo vse v Sloveniji dobavljive Apple izdelke in ponudijo najširši nabor dodatkov drugih proizvajalcev.

Podjetje EPL je prisotno na slovenskem tržišču že več kot 10 let in se ukvarja izključno z Apple izdelki in povezano opremo ter je tako prodajno kot servisno najbolj izkušeno na področju Slovenije. Zaposleni v EPL imajo izkušnje z Apple izdelki že od začetka devetdesetih let, kar bistveno pripomore k iskanju celostnih rešitev na področju Apple opreme. Individualni pristop k Vašim potrebam pomeni najboljše svetovanje pri Vaših odločitvah in s tem strmenje k najboljšemu razmerju med kvaliteto in ceno. Vabijo Vas, da obiščete njihovo trgovino ali spletno stran www.epl.si.

fotografije
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Konec programske »navlake« na Samsungih?
13.01.2015

Portal sammobile.com se je dokopal do podatka, da Samsung pri izdeli Galaxya S6 upošteva iniciativo Project Zero, kar v praksi pomeni, da bodo tako strojno kot programsko opremo (TouchWiz) zasnovali na novo. Tako naj bi bil Galaxy S6 optimiziran enako kot Nexus 6, brez nepotrebne programske opreme, ki bi mobilnik upočasnjevala. Če novica drži je to nekaj, česar se lahko uporabniki Samsungovih naprav zelo veselijo.

več članki