marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSmokio - elektronska cigareta komunicira s telefonom ...
28.07.2014

Mogoče se boste spraševali, zakaj pišemo o elektronskih cigaretah na našem portalu. Odgovor je preprost. Ker gre v konkretnem primeru za "pametno" elektronsko cigareto, ki preko modrozobe povezave komunicira s pametnim mobilnikom, ki ga poganja iOS ali Android OS.

slikaSo to specifikacije Sony Xperie Z3?
25.07.2014

Za razliko od ostalih proizvajalcev Sony svojo premium linijo mobilnikov osvežuje dvakrat letno. Očitno pa pri podjetju že pogledujejo k napovedi nove generacije svojega paradnega konja. To pa je še pospešilo razne govorice.

slikaSamsung Galaxy Tab S in Galaxy S5 mini prihajata v Slovenijo
23.07.2014

Samsung Slovenija je danes predstavil Galaxy Tab S, Samsungov najtanjši in najlažji tablični računalnik doslej, ki je v Sloveniji na voljo od 16. julija, njihova poletna novost na področju mobilne telefonije pa je kompaktna različica Samsungovega najnovejšega vodilnega pametnega telefona Galaxy S5 mini.

slikaAli bo iPhone 6 predstavljen 19. septembra?
23.07.2014

Na Kitajskem se je na spletu pojavil promocijski oglas za predstavitev novega Applovega mobilnika iPhone 6, ki nakazuje, da bo predstavitev mobilnika 19. septembra, hkrati pa nakazuje na predstavitev dveh različic.

slikaZTE bo uporabljal Google Now
21.07.2014

Prirejanje Androida je njegova največja prednost pred ostalimi operacijskimi sistemi. Vendar pa se včasih zgodi, da ga proizvajalci strojne opreme polomijo in uporabnika prikrajšajo za boljšo uporabniško izkušnjo. To leti predvsem na zakasnitve pri izdaji nadgradenj, zatikanje in podobne napake.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

Še drugi uradni servis za Apple iPhone v Sloveniji

Deli z ostalimi

08.09.2010
Objavil: Thomas Bergant

Včeraj smo zapisali, da smo dobili uradnega serviserja za Apple iPhone v Sloveniji. S 1. septembrom je tak status pridobilo tudi podjetje EPL iz Ljubljane. S tem statusom so dopolnili dolgoletno uspešno servisno dejavnost in tako nadgradili status pooblaščenega serviserja za ostale Apple izdelke Apple Authorized Service Provider v Sloveniji, ...

... ki ponuja celovito obravnavo garancijskih in izven garancijskih popravil izdelkov Apple. Dopolnitev servisnega programa tako nadgrajuje tudi najvišji status prodajalca v Apple prodajni verigi Apple Premium Reseller, kjer Vam v njihovi trgovini na Tržaški 135 lahko ponudijo vse v Sloveniji dobavljive Apple izdelke in ponudijo najširši nabor dodatkov drugih proizvajalcev.

Podjetje EPL je prisotno na slovenskem tržišču že več kot 10 let in se ukvarja izključno z Apple izdelki in povezano opremo ter je tako prodajno kot servisno najbolj izkušeno na področju Slovenije. Zaposleni v EPL imajo izkušnje z Apple izdelki že od začetka devetdesetih let, kar bistveno pripomore k iskanju celostnih rešitev na področju Apple opreme. Individualni pristop k Vašim potrebam pomeni najboljše svetovanje pri Vaših odločitvah in s tem strmenje k najboljšemu razmerju med kvaliteto in ceno. Vabijo Vas, da obiščete njihovo trgovino ali spletno stran www.epl.si.

fotografije
komentarji
Ali imate vključeno opcijo LTE pri svojem operaterju?

Da
Ne
Ne vem
Moj operater še ne omogoča LTE

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Pri Mobitelu je končno na voljo LTE na iPhone-ih
27.04.2014

V petek so Mobitelovi uporabniki lahko opazili, da je po dolgih mesecih čakanja končno na voljo nadgradnja operaterjevih nastavitev (Carrier update) za Apple iPhone, ki omogoča uporabo LTE omrežja Mobitelovim uporabnikom. Po informacijah, ki smo jih lahko zasledili na raznih spletnih medijih, LTE deluje tudi za Debitelove uporabnike.

več članki