marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaAmazon najavil Fire OS 4 »Sangria«
19.09.2014

Poleg novih tablic je Amazon najavil nadgradnjo njihovega operacijskega sistema Fire OS s kodnim imenom »Sangria«. Nadgradnja temelji na Androidu 4.4. KitKat, prinaša pa spremembe uporabniškega vmesnika ter nekaj priročnih novih funkcij.

slikaNov pametni telefon MEIZU MX3 od včeraj ekskluzivno v ponudbi Tušmobila
18.09.2014

Družba Tušmobil je včeraj v svojo ponudbo ekskluzivno umestila nov telefon MEIZU MX3, ki ponuja najboljše razmerje med zmogljivostjo in ceno ter se uspešno kosa z drugimi pametnimi telefoni. Ocenjen kot odlična kombinacija med Androidom in iPhonom je tudi več kot izjemna alternativa bolj znanim konkurentom. Tušmobil s tem korakom ponovno dokazuje, da se trudi prisluhniti uporabnikom in njihovim potrebam, s čimer ohranja naziv najhitreje rastočega slovenskega mobilnega operaterja.

slikaHuawei Ascend P7 in G6 na voljo v Telekomu Slovenije
18.09.2014

Vrhunska pametna telefona Huawei Ascend P7 in G6 sta že na voljo slovenskim uporabnikom, od sedaj naprej pa sta dostopna tudi pri Telekomu Slovenije. Huawejev vodilni pametni telefon četrte generacije (4G) na svetu, model Ascend P7 s samo 6,5 milimetrov premera je tudi eden izmed najtanjših LTE mobilnih telefonov, ki v svojem posebej oblikovanem ohišju skrivajo najnaprednejše funkcionalnosti programske in strojne opreme.

slikaMEIZU, nova blagovna znamka na slovenskem trgu
17.09.2014

Telefoni premijske kitajske blagovne znamke Meizu so med uporabniki priljubljeni predvsem zaradi sodobnega oblikovanja in odličnega razmerja med ceno in zmogljivostjo. Z operacijskim sistemom Flyme 3.0, ki je prilagojen sistemu Android, je njihova uporaba intuitivna in preprosta.

slikaVse več pametnih mobilnikov
17.09.2014

Analisti pri Juniper Researchu predvidevajo, da bo v letu 2014 razposlanih preko 1,2 milijarde pametnih mobilnikov. To je kar 19 odstotno povečanje glede na leto 2013, ko so razposlali »le« 985 milijonov enot.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

Še drugi uradni servis za Apple iPhone v Sloveniji

Deli z ostalimi

08.09.2010
Objavil: Thomas Bergant

Včeraj smo zapisali, da smo dobili uradnega serviserja za Apple iPhone v Sloveniji. S 1. septembrom je tak status pridobilo tudi podjetje EPL iz Ljubljane. S tem statusom so dopolnili dolgoletno uspešno servisno dejavnost in tako nadgradili status pooblaščenega serviserja za ostale Apple izdelke Apple Authorized Service Provider v Sloveniji, ...

... ki ponuja celovito obravnavo garancijskih in izven garancijskih popravil izdelkov Apple. Dopolnitev servisnega programa tako nadgrajuje tudi najvišji status prodajalca v Apple prodajni verigi Apple Premium Reseller, kjer Vam v njihovi trgovini na Tržaški 135 lahko ponudijo vse v Sloveniji dobavljive Apple izdelke in ponudijo najširši nabor dodatkov drugih proizvajalcev.

Podjetje EPL je prisotno na slovenskem tržišču že več kot 10 let in se ukvarja izključno z Apple izdelki in povezano opremo ter je tako prodajno kot servisno najbolj izkušeno na področju Slovenije. Zaposleni v EPL imajo izkušnje z Apple izdelki že od začetka devetdesetih let, kar bistveno pripomore k iskanju celostnih rešitev na področju Apple opreme. Individualni pristop k Vašim potrebam pomeni najboljše svetovanje pri Vaših odločitvah in s tem strmenje k najboljšemu razmerju med kvaliteto in ceno. Vabijo Vas, da obiščete njihovo trgovino ali spletno stran www.epl.si.

fotografije
komentarji
Ali imate vključeno opcijo LTE pri svojem operaterju?

Da
Ne
Ne vem
Moj operater še ne omogoča LTE

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Samsung predstavil nove brezžične slušalke
30.08.2014

Samsung je predstavil napravo Gear Circle, ki jo s pomočjo povezave Bluetooth povežemo s pametnim telefonom, z njo pa sprejemamo klice, poslušamo glasbo in dajemo glasovne ukaze. Nase jo pripnemo z magnetnim zaklopom, na dohodne klice in sporočila pa nas opozori z vibriranjem. Slušalke so idealen partner ravnokar predstavljene ure Gear S. Gear Circle bo naprodaj v začetku oktobra.

več članki