marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMnogo je dobrih, a le eden je naj … Mobilnik leta 2014
28.11.2014

Zopet se bliža konec leta in s tem tudi čas za izbor "Mobilnik leta", katerega na portalu mobile.si izbiramo letos jubilejno že desetič. Kot vsako leto lahko za vaš glas z malo sreče prejmete lepo nagrado. Kateri mobilnik pa bo zmagal letos? O tem boste odločali vi, obiskovalci portala, na letošnjem izboru za "Najboljši mobilnik leta 2014 po izboru obiskovalcev mobile.si".

slikaAli bi Nexus 6 lahko imel bralnik prstnih odtisov?
17.12.2014

Nexus 6 je impresivna naprava, a vendar mu tipično za Nexuse manjka marsikakšen bonbonček konkurence. Eden izmed teh je tudi bralnik prstnih odtisov.

TušmobilTušmobil ostaja najhitreje rastoči mobilni operater
16.12.2014

Tušmobil, vrsto let najhitreje rastoči mobilni operater na slovenskem trgu mobilnih storitev, je po poročilu AKOS-a v tretjem četrtletju letošnjega leta povečal svoj tržni delež na 12,6 %. S skoraj 300.000 uporabniki tako še dodatno utrjuje položaj tretjega največjega slovenskega mobilnega operaterja in uresničuje zastavljene poslovne cilje.

slikaSamsung Galaxy S6 že razkrit?
15.12.2014

Res je, pri Samsungu nameravajo v letu 2015 predstaviti manj modelov. To pa ne pomeni poležavanja pri snovanju Galaxy S6. Sodeč po kitajskih medijih je prihajajoč model že prestal nekaj testov v priljubljeni aplikaciji AnTuTu. Slednja pa prikaže tudi strojne specifikacije testiranih naprav.

slikaHuawei Ascend Mate7 in Ascend G7 sedaj na voljo za slovenske uporabnike
12.12.2014

Vodilna pametna telefona Ascend Mate7 in Ascend G7 sta sedaj na voljo tudi slovenskim uporabnikom. Ascend Mate7, najnovejši pametni telefon družbe Huawei, je sedaj na voljo v Telekomu Slovenije, Tuš mobilu in Big Bangu.

slikaXiaomi Redmi Note razprodan v 6 sekundah
12.12.2014

Očitno so pri kitajskem Xiaomiju predstavili še enega izmed nadvse uspešnih izdelkov. 50.000 Redmi Notov je bilo v Indiji razprodanih v vsega šestih sekundah.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

Še drugi uradni servis za Apple iPhone v Sloveniji

Deli z ostalimi

08.09.2010
Objavil: Thomas Bergant

Včeraj smo zapisali, da smo dobili uradnega serviserja za Apple iPhone v Sloveniji. S 1. septembrom je tak status pridobilo tudi podjetje EPL iz Ljubljane. S tem statusom so dopolnili dolgoletno uspešno servisno dejavnost in tako nadgradili status pooblaščenega serviserja za ostale Apple izdelke Apple Authorized Service Provider v Sloveniji, ...

... ki ponuja celovito obravnavo garancijskih in izven garancijskih popravil izdelkov Apple. Dopolnitev servisnega programa tako nadgrajuje tudi najvišji status prodajalca v Apple prodajni verigi Apple Premium Reseller, kjer Vam v njihovi trgovini na Tržaški 135 lahko ponudijo vse v Sloveniji dobavljive Apple izdelke in ponudijo najširši nabor dodatkov drugih proizvajalcev.

Podjetje EPL je prisotno na slovenskem tržišču že več kot 10 let in se ukvarja izključno z Apple izdelki in povezano opremo ter je tako prodajno kot servisno najbolj izkušeno na področju Slovenije. Zaposleni v EPL imajo izkušnje z Apple izdelki že od začetka devetdesetih let, kar bistveno pripomore k iskanju celostnih rešitev na področju Apple opreme. Individualni pristop k Vašim potrebam pomeni najboljše svetovanje pri Vaših odločitvah in s tem strmenje k najboljšemu razmerju med kvaliteto in ceno. Vabijo Vas, da obiščete njihovo trgovino ali spletno stran www.epl.si.

fotografije
komentarji
Ali imate vključeno opcijo LTE pri svojem operaterju?

Da
Ne
Ne vem
Moj operater še ne omogoča LTE

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 CoPilot GPS sedaj za vse platforme
04.12.2014

AVK je objavil, da je njihova brezplačna navigacijska aplikacija CoPilot GPS sedaj na voljo tudi preko Amazon Appstore in sicer za Amazon Fire OS in tudi ostale androidne naprave. CoPilot GPS uporabnikom omogoča navigiranje brez povezave, saj so karte shranjene na sami napravi. CoPilot GPS je tako sedaj na voljo za vse platform (Android, iOS, WP in Fire OS).

več članki