marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLenovo je že pripravil naprave s sistemom Windows 10
29.07.2015

Družba Lenovo je najavila, da bo že ob predstavitvi operacijskega sistema Windows 10 uporabnikom ponudila več naprav, prav tako bodo nadgradnje na Windows 10 deležni številni prenosni in namizni računalniki ter tablice.

slikaGeneracija “Super telefonov” prihaja leta 2020
27.07.2015

»Naslednja generacija mobilnih telefonov, imenovanih tudi »Super telefon«, bo lansirana na tržišče leta 2020 in bo spremenila življenja vseh nas«, je na svetovnem kongresu mobilne industrije (Mobile World Congress, MWC) v Šanghaju napovedal Richard Yu, generalni direktor Huawei Consumer Business Group (BG).

slikaSkupina Huawei Consumer objavila finančne rezultate za prvo polovico leta 2015
24.07.2015

Huawei, vodilni globalni ponudnik storitev informacijske in komunikacijske tehnologije, je včeraj objavil poslovne rezultate podjetja Consumer Business Group (BG) za prvo polovico leta 2015. Podjetje Huawei Consumer Group je v prvi polovici leta 2015 nadaljevalo z izjemno poslovno rastjo, s skupnimi prihodki 9.09 milijard ameriških dolarjev, kar predstavlja impresivno letno rast za 69%.

slikaSony Xperia Z2 in Z3 dobivata Android 5.1.1
22.07.2015

Japonski del Sonya je potrdil, da bo za njihova mobilnika Xperio Z2 in Z3 še ta mesec na voljo posodobitev operacijskega sistema na različico Android 5.1.1.

slikaOnePlus 2 bo podpiral dve kartice SIM
20.07.2015

Sedaj je uradno. OnePlus 2 bo podpiral dve kartice SIM, hkrati pa bo omogočal tudi dvojno stanje pripravljenosti. Novico je na weibo računu podjetja objavil njihov predsednik Liu Zuohu.

slikaHTC potrdil lansiranje modela One M9+ v Evropi
17.07.2015

HTC je uradno potrdil, da bo na Kitajskem aprila predstavljeni One M9+ na voljo tudi v Evropi. Datuma, kdaj naj bi se to zgodilo, pa žal še niso razkrili.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

Še drugi uradni servis za Apple iPhone v Sloveniji

Deli z ostalimi

08.09.2010
Objavil: Thomas Bergant

Včeraj smo zapisali, da smo dobili uradnega serviserja za Apple iPhone v Sloveniji. S 1. septembrom je tak status pridobilo tudi podjetje EPL iz Ljubljane. S tem statusom so dopolnili dolgoletno uspešno servisno dejavnost in tako nadgradili status pooblaščenega serviserja za ostale Apple izdelke Apple Authorized Service Provider v Sloveniji, ...

... ki ponuja celovito obravnavo garancijskih in izven garancijskih popravil izdelkov Apple. Dopolnitev servisnega programa tako nadgrajuje tudi najvišji status prodajalca v Apple prodajni verigi Apple Premium Reseller, kjer Vam v njihovi trgovini na Tržaški 135 lahko ponudijo vse v Sloveniji dobavljive Apple izdelke in ponudijo najširši nabor dodatkov drugih proizvajalcev.

Podjetje EPL je prisotno na slovenskem tržišču že več kot 10 let in se ukvarja izključno z Apple izdelki in povezano opremo ter je tako prodajno kot servisno najbolj izkušeno na področju Slovenije. Zaposleni v EPL imajo izkušnje z Apple izdelki že od začetka devetdesetih let, kar bistveno pripomore k iskanju celostnih rešitev na področju Apple opreme. Individualni pristop k Vašim potrebam pomeni najboljše svetovanje pri Vaših odločitvah in s tem strmenje k najboljšemu razmerju med kvaliteto in ceno. Vabijo Vas, da obiščete njihovo trgovino ali spletno stran www.epl.si.

fotografije
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Uradno: Skype for Business
15.04.2015

Danes je uradno na voljo Skype for Business, ki združuje znano in priljubljeno uporabniško izkušnjo Skype-a ter varnost, skladnost in nadzor Lync-a. Na voljo je v dveh različicah, in sicer kot storitev v oblaku ali kot odjemalec na vašem računalniku.

več članki