marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMWC 2015 – Ko je vsak korak naporen
04.03.2015

Po tretjem dnevu se že pošteno čuti napor takega dogodka. Od neznosne gneče za dostop do sejmišča, do gneče po hodnikih in na razstavnih prostorih, da odhoda s sejmišča po koncu dneva niti ne omenjam.

slikaHuawei predstavil nove nosljive pametne naprave
04.03.2015

Huawei Watch, TalkBand B2 in TalkBand N1 so nove nosljive naprave, ki jih je družba Huawei predstavila na konferenci Mobile World Congress v Barceloni. Na konferenci so obiskovalcem iz vseh koncev sveta predstavili tudi tablifon MediaPad X2.

slikaSodelovanje med HTC in Valve je privedlo do uresničitve sena navidezne resničnosti
04.03.2015

HTC je predstavil načrte, s katerimi bo navidezno resničnost popeljal korak bližje množični dostopnosti. S pomočjo strateškega partnerstva z družbo Valve je HTC razvil prvi celovit paket za doživljanje navidezne resničnosti HTC Vive ter obljubil preoblikovanje načina, na katerega potrošniki uporabljajo tehnologijo in doživljajo svet okoli sebe.

slikaMWC 2015 - drugi dan
03.03.2015

Včeraj je minil prvi dan mobilnega kongresa v Barceloni. Tako smo že videli vse novosti velikih igralcev na mobilnem trgu. Zadnje dva dneva sta minila v hitenju iz enega dogodka na drugega, skupen imenovalev vseh pa je: nekaj novega, boljšega in veliko število prehojenih korakov.

slikaSamsung in IKEA pospešujeta rast izkušnje brezžičnega napajanja
03.03.2015

Samsung Electronics Co., Ltd. in švedski pohištveni koncern IKEA vstopata v novo dobo povezanosti ter širita zmožnosti napajanja, ki s tehnologijo WPC presegajo fiksna mesta v domovih ali delovnih okoljih. S Samsung Galaxy S6 in S6 edge - ki ju odlikuje tehnologija brezžičnega napajanja – in novo kolekcijo pohištva IKEA, ki omogoča brezžično napajanje, bodo potrošniki lahko uživali v domačem okolju, ki bo popolnoma brez vtikačev.

slikaSony Mobile utira pot za bodoče inovacije
02.03.2015

Danes zjutraj je Sony Mobile odprl svoj razstavni prostor na sejmu Mobile World Congress v Barceloni in predstavil novi tablični računalnik Xperia Z4 Tablet ter pametni telefon Xperia M4 Aqua, skupaj z naborom novih doživetij.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

Še drugi uradni servis za Apple iPhone v Sloveniji

Deli z ostalimi

08.09.2010
Objavil: Thomas Bergant

Včeraj smo zapisali, da smo dobili uradnega serviserja za Apple iPhone v Sloveniji. S 1. septembrom je tak status pridobilo tudi podjetje EPL iz Ljubljane. S tem statusom so dopolnili dolgoletno uspešno servisno dejavnost in tako nadgradili status pooblaščenega serviserja za ostale Apple izdelke Apple Authorized Service Provider v Sloveniji, ...

... ki ponuja celovito obravnavo garancijskih in izven garancijskih popravil izdelkov Apple. Dopolnitev servisnega programa tako nadgrajuje tudi najvišji status prodajalca v Apple prodajni verigi Apple Premium Reseller, kjer Vam v njihovi trgovini na Tržaški 135 lahko ponudijo vse v Sloveniji dobavljive Apple izdelke in ponudijo najširši nabor dodatkov drugih proizvajalcev.

Podjetje EPL je prisotno na slovenskem tržišču že več kot 10 let in se ukvarja izključno z Apple izdelki in povezano opremo ter je tako prodajno kot servisno najbolj izkušeno na področju Slovenije. Zaposleni v EPL imajo izkušnje z Apple izdelki že od začetka devetdesetih let, kar bistveno pripomore k iskanju celostnih rešitev na področju Apple opreme. Individualni pristop k Vašim potrebam pomeni najboljše svetovanje pri Vaših odločitvah in s tem strmenje k najboljšemu razmerju med kvaliteto in ceno. Vabijo Vas, da obiščete njihovo trgovino ali spletno stran www.epl.si.

fotografije
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Konec programske »navlake« na Samsungih?
13.01.2015

Portal sammobile.com se je dokopal do podatka, da Samsung pri izdeli Galaxya S6 upošteva iniciativo Project Zero, kar v praksi pomeni, da bodo tako strojno kot programsko opremo (TouchWiz) zasnovali na novo. Tako naj bi bil Galaxy S6 optimiziran enako kot Nexus 6, brez nepotrebne programske opreme, ki bi mobilnik upočasnjevala. Če novica drži je to nekaj, česar se lahko uporabniki Samsungovih naprav zelo veselijo.

več članki