marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in športniki iz celega sveta s “Himno” v čast OI Rio 2016
27.07.2016

Manj kot dva tedna pred pričetkom poletnih olimpijskih iger Rio 2016 je podjetje Samsung Electronics, sicer tudi globalni sponzor olimpijskih iger, predstavilo »Himno«. Pesem, katere namen je združevanje ljudi in preseganje omejitev, ki jih predstavljajo geografske meje, je sestavljena iz delov različnih državnih himen, ki so združeni v eno skupno himno sveta. Pesem v oglasu prepevajo športniki in športni oboževalci iz celega sveta.

slikaOrgani pregona in varnostni podjetji združili moči v boju proti izsiljevalskemu programju
26.07.2016

Nizozemska policija, Europol, Intel Security in Kaspersky Lab so združili moči in predstavili iniciativo, imenovano »No More Ransom«. Gre za nov korak v sodelovanju med organi pregona in zasebnim sektorjem v skupnem boju proti izsiljevalskemu programju (angl. ransomware).

slikaBrezplačna nadgradnja na Windows 10 samo še do petka
25.07.2016

Uporabniki Windows 7 in 8 operacijskega sistema imate le še nekaj dni možnost, da svoj operacijski sistem brezplačno nadgradite na Windows 10. Vsem, ki ste že, ali pa še boste nadgradili operacijski sistem pa prihajajoča posodobitev ob obletnici sistema Windows 10 prinaša celo vrsto novih inovacij za domače in poslovne uporabnike.

Si.mobilSi.mobil pripravil posebno ponudbo za gluhe in naglušne
22.07.2016

Si.mobil se nenehno trudi prilagajati svojo ponudbo uporabnikom, tudi tistim s posebnimi potrebami. Tokrat so pripravili posebno ponudbo za člane Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije. V naročniškem paketu je vključena večja količina prenosa podatkov in brezplačna dodatna kartica SIM za prenos podatkov.

slikaMasterCard odstranjuje ovire digitalnega plačevanja
20.07.2016

MasterCard predstavlja mejnik v poslovanju, novo globalno storitev plačevanja MasterPass. Dopolnjena rešitev uporabnikom omogoča, da digitalno plačujejo hitro, enostavno in varno prek vseh naprav in kanalov, kjer koli – na spletu, v aplikacijah in tudi brezstično v trgovinah.

slikaSony ugasnil program Xperia Beta
18.07.2016

Sony je potrdil, da so ugasnili testni program Xperia Beta, ki so ga lansirali na začetku tega leta. Njegov namen je bil testiranje uradne Marshmallow nadgradnje. To pa tudi pomeni, da v prihodnje ne bo več novih preizkusnih različic.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

Še drugi uradni servis za Apple iPhone v Sloveniji

Deli z ostalimi

08.09.2010
Objavil: Thomas Bergant

Včeraj smo zapisali, da smo dobili uradnega serviserja za Apple iPhone v Sloveniji. S 1. septembrom je tak status pridobilo tudi podjetje EPL iz Ljubljane. S tem statusom so dopolnili dolgoletno uspešno servisno dejavnost in tako nadgradili status pooblaščenega serviserja za ostale Apple izdelke Apple Authorized Service Provider v Sloveniji, ...

... ki ponuja celovito obravnavo garancijskih in izven garancijskih popravil izdelkov Apple. Dopolnitev servisnega programa tako nadgrajuje tudi najvišji status prodajalca v Apple prodajni verigi Apple Premium Reseller, kjer Vam v njihovi trgovini na Tržaški 135 lahko ponudijo vse v Sloveniji dobavljive Apple izdelke in ponudijo najširši nabor dodatkov drugih proizvajalcev.

Podjetje EPL je prisotno na slovenskem tržišču že več kot 10 let in se ukvarja izključno z Apple izdelki in povezano opremo ter je tako prodajno kot servisno najbolj izkušeno na področju Slovenije. Zaposleni v EPL imajo izkušnje z Apple izdelki že od začetka devetdesetih let, kar bistveno pripomore k iskanju celostnih rešitev na področju Apple opreme. Individualni pristop k Vašim potrebam pomeni najboljše svetovanje pri Vaših odločitvah in s tem strmenje k najboljšemu razmerju med kvaliteto in ceno. Vabijo Vas, da obiščete njihovo trgovino ali spletno stran www.epl.si.

fotografije
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Razigrano v poletje z novim HTC Desire 530
12.06.2016

HTC je najavil, da je v Sloveniji že na voljo njihov cenovno dostopen mobilnik Desire 530. Telefon, ki z edinstvenim dizajnom, priročnima kamerama in bogato zvočno izkušnjo dopolnjuje razigrano plat vsakega posameznika, je že na policah Si.mobila in Telemacha. Pri nas je razpoložljiv v grafitno sivi in stratus beli barvni različici.

več članki