marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZ brezplačno otroško igrico Goodyear Crossroad Safety do večjega poznavanja prometnih pravil
11.02.2016

Otrokom je na voljo nova inovativna igrica Goodyear Crossroad Safety, s katero se lahko na zabaven in učinkovit način naučijo prometnih predpisov. Igrica je zasnovana v privlačnem slogu risank, skozi njo pa najmlajši osvojijo osnovna pravila, ki veljajo v prometnih križiščih.

slikaZ zamenjavo Home gumba lahko uničite vaš iPhone
09.02.2016

Apple je potrdil, da lahko z neavtorizirano menjavo Touch ID Home gumba pokvarite svoj iPhone in na njem zasledite napako Error 53. Napaka se pojavi, če se zamenja Home gumb s senzorjem prstnih odtisov izven Applovih pooblaščenih servisov, ter kasneje nadgradi na najnovejšo različico iOS.

slikaProdaja pametnega telefona Huawei P8 Lite presegla 10 milijonov
05.02.2016

Huawei je oznanil, da je prodaja pametnega telefona P8 Lite, samo devet mesecev po lansiranju telefona v Evropi prejšnjo pomlad, presegla 10 milijonov. V skupnem seštevku je P8 serija dosegla več kot 16 milijonov uporabnikov po celem svetu.

slikaSlovenski Visionect prejemnik nagrade Internet of Things za tablico Joan
04.02.2016

Podjetje Visionect je prejelo nagrado #IoTAwards v kategoriji 'Best Connected Enterprise' za svojo pametno tablico za upravljanje sejnih sob Joan Meeting Room Assistant. Gre za tretjo prestižno nagrado, ki jo je prejela Joan.

slikaLenovo z 21,6-odstotnim globalnim tržnim deležem v svetu računalništva postavil nov rekord
03.02.2016

Družba Lenovo nadaljuje učinkovito poslovanje. V tretjem poslovnem četrtletju 2015/2016, ki se je za podjetje končalo konec decembra, je družba ustvarila za 12,9 milijarde ameriških dolarjev prihodkov oziroma 8 odstotkov manj kot v enakem obdobju leto pred tem. Lenovo je ob tem ustvaril za 397 milijonov ameriških dolarjev dobička (pred obdavčitvijo), kar je 17 odstotkov več kot v preteklem poslovnem letu.

slikaPametni telefoni Coolpad kmalu na voljo tudi v Sloveniji
03.02.2016

Coolpad, eden izmed desetih največjih kitajskih proizvajalcev pametnih telefonov, je z začetkom prodaje v Nemčiji in Švici uradno naznanil vstop na zahodnoevropske trge. Coolpad v Slovenijo prihaja v prvem letošnjem četrtletju.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

Še drugi uradni servis za Apple iPhone v Sloveniji

Deli z ostalimi

08.09.2010
Objavil: Thomas Bergant

Včeraj smo zapisali, da smo dobili uradnega serviserja za Apple iPhone v Sloveniji. S 1. septembrom je tak status pridobilo tudi podjetje EPL iz Ljubljane. S tem statusom so dopolnili dolgoletno uspešno servisno dejavnost in tako nadgradili status pooblaščenega serviserja za ostale Apple izdelke Apple Authorized Service Provider v Sloveniji, ...

... ki ponuja celovito obravnavo garancijskih in izven garancijskih popravil izdelkov Apple. Dopolnitev servisnega programa tako nadgrajuje tudi najvišji status prodajalca v Apple prodajni verigi Apple Premium Reseller, kjer Vam v njihovi trgovini na Tržaški 135 lahko ponudijo vse v Sloveniji dobavljive Apple izdelke in ponudijo najširši nabor dodatkov drugih proizvajalcev.

Podjetje EPL je prisotno na slovenskem tržišču že več kot 10 let in se ukvarja izključno z Apple izdelki in povezano opremo ter je tako prodajno kot servisno najbolj izkušeno na področju Slovenije. Zaposleni v EPL imajo izkušnje z Apple izdelki že od začetka devetdesetih let, kar bistveno pripomore k iskanju celostnih rešitev na področju Apple opreme. Individualni pristop k Vašim potrebam pomeni najboljše svetovanje pri Vaših odločitvah in s tem strmenje k najboljšemu razmerju med kvaliteto in ceno. Vabijo Vas, da obiščete njihovo trgovino ali spletno stran www.epl.si.

fotografije
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Pametna zapestnica Huawei TalkBand B2
17.12.2015

„Sanje navdihujejo kreativnost,“ se glasi moto, ki je spremljal splovitev pametne zapestnice TalkBand B2. Le-ta združuje bluetooth slušalko ter fitnes zapestnico, v osnovi pa gre za nosljivo napravico. Napreden senzor gibanja nato šteje korake, meri porabljene kalorije in beleži spanec. Kadar B2 želimo uporabljati kot slušalko z mikrofonom, pa kovinsko napravico iztaknemo iz usnjenega paščka ter si jo namestimo v uho. Na voljo je v črni, srebrno-beli in rjavo-zlati barvni kombinaciji ter z različnimi materiali, priporočena cena pa znaša 169,99€.

več članki