marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZTE bo uporabljal Google Now
21.07.2014

Prirejanje Androida je njegova največja prednost pred ostalimi operacijskimi sistemi. Vendar pa se včasih zgodi, da ga proizvajalci strojne opreme polomijo in uporabnika prikrajšajo za boljšo uporabniško izkušnjo. To leti predvsem na zakasnitve pri izdaji nadgradenj, zatikanje in podobne napake.

slikaHTC Dot View ovitek zdaj še pametnejši in bolj intuitiven
18.07.2014

HTC je svojemu priljubljenemu ovitku Dot View dodal še pametnejše funkcionalnosti, ki jih lahko preko aplikacije Dot View naložite iz Google Play.

slikaAvtomobili z internetom so postali resničnost. Ali so tudi varni?
16.07.2014

Kaspersky Lab in vodilno špansko združenje oglaševalskih, marketinških in komunikacijskih podjetij IAB sta objavila Prvo letno študijo o avtomobilih z internetom, ki je pionirski primerek raziskave.

slikaSamsung predstavlja storitev Samsung Galaxy Apps
14.07.2014

Samsung Electronics je predstavil storitev Samsung Galaxy Apps, trgovino z več stotimi aplikacijami, ki so posebej zasnovane za uporabnike mobilnih naprav Samsung Galaxy. S storitvijo, ki je nadgradnja predhodnice Samsung Apps, bodo uporabnikom omogočene večje osebne prilagoditve mobilnih naprav in dostop do različnih promocij ter popustov.

slikaNova mobilna aplikacija za člane Kluba OMV Smile & Drive
11.07.2014

Nova brezplačna mobilna aplikacija bo članom kluba Smile & Drive še olajšala zbiranje in koriščenje točk zvestobe in jim hkrati prinesla še številne dodatne ugodnosti. Ob prvi uporabi virtualne kartice člani do konca avgusta prejmejo 50 točk.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

Še drugi uradni servis za Apple iPhone v Sloveniji

Deli z ostalimi

08.09.2010
Objavil: Thomas Bergant

Včeraj smo zapisali, da smo dobili uradnega serviserja za Apple iPhone v Sloveniji. S 1. septembrom je tak status pridobilo tudi podjetje EPL iz Ljubljane. S tem statusom so dopolnili dolgoletno uspešno servisno dejavnost in tako nadgradili status pooblaščenega serviserja za ostale Apple izdelke Apple Authorized Service Provider v Sloveniji, ...

... ki ponuja celovito obravnavo garancijskih in izven garancijskih popravil izdelkov Apple. Dopolnitev servisnega programa tako nadgrajuje tudi najvišji status prodajalca v Apple prodajni verigi Apple Premium Reseller, kjer Vam v njihovi trgovini na Tržaški 135 lahko ponudijo vse v Sloveniji dobavljive Apple izdelke in ponudijo najširši nabor dodatkov drugih proizvajalcev.

Podjetje EPL je prisotno na slovenskem tržišču že več kot 10 let in se ukvarja izključno z Apple izdelki in povezano opremo ter je tako prodajno kot servisno najbolj izkušeno na področju Slovenije. Zaposleni v EPL imajo izkušnje z Apple izdelki že od začetka devetdesetih let, kar bistveno pripomore k iskanju celostnih rešitev na področju Apple opreme. Individualni pristop k Vašim potrebam pomeni najboljše svetovanje pri Vaših odločitvah in s tem strmenje k najboljšemu razmerju med kvaliteto in ceno. Vabijo Vas, da obiščete njihovo trgovino ali spletno stran www.epl.si.

fotografije
komentarji
Ali imate vključeno opcijo LTE pri svojem operaterju?

Da
Ne
Ne vem
Moj operater še ne omogoča LTE

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Pri Mobitelu je končno na voljo LTE na iPhone-ih
27.04.2014

V petek so Mobitelovi uporabniki lahko opazili, da je po dolgih mesecih čakanja končno na voljo nadgradnja operaterjevih nastavitev (Carrier update) za Apple iPhone, ki omogoča uporabo LTE omrežja Mobitelovim uporabnikom. Po informacijah, ki smo jih lahko zasledili na raznih spletnih medijih, LTE deluje tudi za Debitelove uporabnike.

več članki