marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOvitke za Samsung Galaxy Alpha oblikovala Nina Šušnjara
20.10.2014

Samsung Galaxy Alpha, telefon ki se ponaša s prefinjenim in podrobno oblikovanim kovinskim ohišjem, je sinoči dobil poseben modni dodatek. V sodelovanju z Nino Šušnjara, mlado slovensko modno oblikovalko, je Samsung predstavil omejeno serijo posebnih ovitkov, ki telefonu dodajo pridih lokalnega in ustvarjalnega modnega sveta.

slikaTelemach prevzel Tušmobil
17.10.2014

Telemach in Tuš Holding, lastnik mobilnega telekomunikacijskega podjetja Tušmobil, sta sklenila dogovor, s katerim Telemach prevzema mobilnega operaterja Tušmobil. Kombinacija Telemachovega najsodobnejšega fiksnega telekomunikacijskega omrežja in mobilne infrastrukture bo slovenskim uporabnikom prinesla jasne prednosti na področjih kakovosti storitev in inovacij.

slikaSamsung Electronics postavil rekord v mobilnem omrežju 5G
17.10.2014

Samsung Electronics Co., Ltd, je objavil postavitev dveh novih mejnikov v razvoju telekomunikacijskih omrežij pete generacije (5G). Podjetje je doseglo najvišjo hitrost prenosa podatkov 7,5 Gbps oziroma 940 MB na sekundo, kar je najboljši rezultat, dosežen v prostoru. V gibanju je nova rekordna znamka stabilne povezave 1,2 Gbps oziroma 150 MB na sekundo, dosežena pa je bila v avtomobilu, ki je vozil s hitrostmi, višjimi od 100 km/h.

slikaHTC prinaša novo definicijo mobilne fotografije
15.10.2014

HTC, vodilno podjetje v svetovnem merilu na področju tehnoloških inovacij in oblikovanja, je naznanilo novo obdobje inovacij ter razburljivo novo usmeritev podjetja, saj je predstavilo serijo prelomnih izdelkov za slikovno obdelovanje. HTC bo spremenil podobo mobilne fotografije, saj bo na tržišče lansiral HTC EYE Experience, izboljšano programsko opremo za slikovno obdelavo, in Zoe, skupno programje za urejanje videoposnetkov.

slikaSamsungove najnovejše naprave prihajajo v Slovenijo
14.10.2014

V Sloveniji bo v kratkem na voljo najboljša tehnologija znamke Samsung. Med napravami, ki prihajajo v trgovine po Sloveniji so vrhunski telefon Note 4, naprava Gear S in Gear Circle. Poleg njih so v Sloveniji premierno predstavili tudi Gear VR.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

Še drugi uradni servis za Apple iPhone v Sloveniji

Deli z ostalimi

08.09.2010
Objavil: Thomas Bergant

Včeraj smo zapisali, da smo dobili uradnega serviserja za Apple iPhone v Sloveniji. S 1. septembrom je tak status pridobilo tudi podjetje EPL iz Ljubljane. S tem statusom so dopolnili dolgoletno uspešno servisno dejavnost in tako nadgradili status pooblaščenega serviserja za ostale Apple izdelke Apple Authorized Service Provider v Sloveniji, ...

... ki ponuja celovito obravnavo garancijskih in izven garancijskih popravil izdelkov Apple. Dopolnitev servisnega programa tako nadgrajuje tudi najvišji status prodajalca v Apple prodajni verigi Apple Premium Reseller, kjer Vam v njihovi trgovini na Tržaški 135 lahko ponudijo vse v Sloveniji dobavljive Apple izdelke in ponudijo najširši nabor dodatkov drugih proizvajalcev.

Podjetje EPL je prisotno na slovenskem tržišču že več kot 10 let in se ukvarja izključno z Apple izdelki in povezano opremo ter je tako prodajno kot servisno najbolj izkušeno na področju Slovenije. Zaposleni v EPL imajo izkušnje z Apple izdelki že od začetka devetdesetih let, kar bistveno pripomore k iskanju celostnih rešitev na področju Apple opreme. Individualni pristop k Vašim potrebam pomeni najboljše svetovanje pri Vaših odločitvah in s tem strmenje k najboljšemu razmerju med kvaliteto in ceno. Vabijo Vas, da obiščete njihovo trgovino ali spletno stran www.epl.si.

fotografije
komentarji
Ali imate vključeno opcijo LTE pri svojem operaterju?

Da
Ne
Ne vem
Moj operater še ne omogoča LTE

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Samsung predstavil nove brezžične slušalke
30.08.2014

Samsung je predstavil napravo Gear Circle, ki jo s pomočjo povezave Bluetooth povežemo s pametnim telefonom, z njo pa sprejemamo klice, poslušamo glasbo in dajemo glasovne ukaze. Nase jo pripnemo z magnetnim zaklopom, na dohodne klice in sporočila pa nas opozori z vibriranjem. Slušalke so idealen partner ravnokar predstavljene ure Gear S. Gear Circle bo naprodaj v začetku oktobra.

več članki