marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaPoslovna varnostna rešitev Kaspersky Endpoint Security for Business širi možnosti upravljanja
24.04.2015

Kaspersky Lab je predstavil svoj novi paradni izdelek za poslovne uporabnike, varnostno rešitev Kaspersky Endpoint Security for Business Service Pack 1 (SP1). Poleg vrhunske varnosti je novo različico prilagodljive platforme lažje umestiti in upravljati. Hkrati zagotavlja tudi napredne možnosti za upravljanje vseh naprav, povezanih v omrežje podjetja, z minimalnim vplivom na njegovo delovanje.

slikaSe Nokia prihodnje leto vrača na mobilni trg?
22.04.2015

Po zadnjih navedbah spletne strani Re/code načrtuje Nokia prihodnje leto tiho vrnitev na mobilni trg, kjer je še pred nekaj leti dominirala.

slikaCyanogenMod 12.1 že na voljo
20.04.2015

CyanogenMod je verjetno najbolj razširjena različica prirejenega operacijskega sistema Android, ki vseskozi dobiva popravke in nadgradnje. Tako je sedaj že na voljo tudi različica 12.1.

slikaSamsung Galaxy S6 in S6 edge sedaj naprodaj tudi v Sloveniji
17.04.2015

Od danes naprej sta vrhunska telefona Samsung Galaxy S6 in S6 edge na voljo tudi pri vseh slovenskih telekomunikacijskih operaterjih in v prosti prodaji. Pametna telefona, ki sta dvignila standarde funkcionalnosti in oblikovanja pametnih mobilnikov, sta prepričala že številne tehnološke poznavalce po svetu in zagotovo bosta osvojila tudi še tako zahtevne slovenske uporabnike.

slikaSamsung Galaxy S6 in S6 edge v 24 karatni zlati preobleki
17.04.2015

Pozlačeni mobilniki obstajajo že vsaj desetletje, navadno pa so v lasti le nekaj bolj premožnih posameznikov. Sedaj lahko lastnik zlatega mobilnika Samsung Galaxy S6 in S6 edge postane praktično vsakdo, saj za dokaj ugodno ceno to uredi Vietnamsko podjetje Karalux.

slikaLenovo WRITEit za lažje pisanje na prenosnikih in tablicah
16.04.2015

Družba Lenovo, največji proizvajalec računalnikov na svetu, predstavlja inovativno programsko opremo WRITEit, ki olajša ročni vnos besedila na napravah, ki podpirajo rabo digitalnega peresa.

WoTaM - Izguba časa in denarja! Pa vendar tako kul! Več kot 1500 računalniških igric za vse platforme, zanesljiv in varen nakup, plačilo s plačilnimi karticami, PayPalom, pri prodajalcu ali po povzetju.


članki

Še drugi uradni servis za Apple iPhone v Sloveniji

Deli z ostalimi

08.09.2010
Objavil: Thomas Bergant

Včeraj smo zapisali, da smo dobili uradnega serviserja za Apple iPhone v Sloveniji. S 1. septembrom je tak status pridobilo tudi podjetje EPL iz Ljubljane. S tem statusom so dopolnili dolgoletno uspešno servisno dejavnost in tako nadgradili status pooblaščenega serviserja za ostale Apple izdelke Apple Authorized Service Provider v Sloveniji, ...

... ki ponuja celovito obravnavo garancijskih in izven garancijskih popravil izdelkov Apple. Dopolnitev servisnega programa tako nadgrajuje tudi najvišji status prodajalca v Apple prodajni verigi Apple Premium Reseller, kjer Vam v njihovi trgovini na Tržaški 135 lahko ponudijo vse v Sloveniji dobavljive Apple izdelke in ponudijo najširši nabor dodatkov drugih proizvajalcev.

Podjetje EPL je prisotno na slovenskem tržišču že več kot 10 let in se ukvarja izključno z Apple izdelki in povezano opremo ter je tako prodajno kot servisno najbolj izkušeno na področju Slovenije. Zaposleni v EPL imajo izkušnje z Apple izdelki že od začetka devetdesetih let, kar bistveno pripomore k iskanju celostnih rešitev na področju Apple opreme. Individualni pristop k Vašim potrebam pomeni najboljše svetovanje pri Vaših odločitvah in s tem strmenje k najboljšemu razmerju med kvaliteto in ceno. Vabijo Vas, da obiščete njihovo trgovino ali spletno stran www.epl.si.

fotografije
komentarji
Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Uradno: Skype for Business
15.04.2015

Danes je uradno na voljo Skype for Business, ki združuje znano in priljubljeno uporabniško izkušnjo Skype-a ter varnost, skladnost in nadzor Lync-a. Na voljo je v dveh različicah, in sicer kot storitev v oblaku ali kot odjemalec na vašem računalniku.

več članki