marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Dwayne Wade okrepil T-Mobile Sidekick Team

Deli z ostalimi

10.03.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Na pretekli NBA All-Star tekmi so predstavili mobilnik T-Mobile Sidekick 3, D-Wade Edition. Mobilnik je izdelan posebej za uspešnega beka ameriške profesionalne košarkarske lige.

Pri operaterju T-Mobile USA so objavili najnovejšega člana njihove all star zasedbe pod imenom T-Mobile Sidekick. Mobilnik je bil izdelan v sodelovanju z najbolj koristnim igralcem lige NBA Dwaynom Wadeom. Zadeva vsebuje enake tehnologije, kot klasična izvedenka Sidekick 3, vsekakor pa najnovejši izdelek ponuja uporabnikom še več sloga pri komuniciranju.

Dwayne, ki uživa v uporabi T-Mobile Sidekick mobilnika že od leta 2004 je bil vpleten pri oblikovalnem procesu, tako da končni stilski izdelek odlikujejo glavne lastnosti najbolj koristnega igralca v pretekli sezoni. Mobilnik je tako izdelan v živahni beli barvi, pri tem upodablja Miamijevo plažo in ima dodane bakreno rumene rjave elemente kateri emulirajo razkošen izgled - podobno kot pregrešno dragi avtomobili. Wadov podpis v obliki številke "3" pa je edina podrobnost v zlati barvi in simbolizira eleganco osvojitve NBA naslova. Mobilnik pa ima kot zanimivost zelo podrobno izdelano hrbtno stran, ki je izredno podobna košarkarski žogi. Zadeva sedeva služi k boljšemu oprijemu in udobju.

"Moj T-Mobile Sidekick je del mene. Nikamor ne grem brez njega, to pa zato ker me ohranja v stikih z najbolj pomembnimi ljudmi v mojem življenju," je povedal Dwayne. "Zelo sem si želel oblikovati model Sidekick, ki mi bo nekaj pomenil in bo odlikoval moj osebni slog in inspiracijo. Zelo sem vesel, da bo kmalu tudi v rokah ljudi, ki hočejo zmogljivo napravo z odličnim izgledom."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki