marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prodal preko dva milijona ur Watch GT
26.06.2019

Huawei je v prvem četrtletju letošnjega leta odlično prodajal svoje nosljive naprave, zabeležili so kar 282 % povišanje glede na leto poprej. Podjetje je skupaj razposlalo pet milijonov naprav, kar jih uvršča med največje tri znamke v tej kategoriji.

slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

članki

Dve telefonski številki – ena sim kartica

Deli z ostalimi

25.11.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Singapurski SingTel pravi, da sedaj ponujajo njihovim strankam možnost uporabe dveh mobilnih linij s samo eno SIM kartico in mobilni telefon z novo t.i. 2-in-1 (2-v-1) SIM storitvijo.

Nova 2-v-1 SIM kartica shrani dve mobilni številki in omogoča uporabnikom SingTel Mobile klicanje in pošiljanje SMS sporočil preko prve ali druge mobilne številke z enega mobilnega telefona.

2-v-1 SIM kartica deluje z eno aktivno mobilno številko naenkrat. Stranke bodo lahko prejele vse klice in kratka sporočila na obe telefonski številki kot tudi prihajajoče klice in kratka sporočila, namenjena "neaktivni" mobilni številki. Posredovana bodo naprej trenutno aktivni številki.

G. Thomas Yeo, SingTelov predsednik potrošniškega marketinga pravi: "Vedno iščemo načine, kako pomagati našim strankam požeti najboljše, kar trenutno omogoča tehnologija preko naših storitev. Povratne informacije naših bistrih strank nam omogočajo nadaljevanje ponudbe še boljših uporabniških izkušenj."

G. Yeo je še dodal: "Naši mobilni uporabniki so zasedeni posamezniki in veliko jih ima več kot en mobilni telefon za delo ali iz poslovnih razlogov. Za njih je 2-v-1 SIM kartica velika pridobitev, ki ponuja preprosto uporabo preklapljanja med dvema telefonskima številkama. SIM kartica jim bo omogočala večjo dosegljivost z samo enim mobilnim telefonom."

Podobno storitev pa slovenski uporabniki poznamo že lep čas po zaslugi mobilnega operaterja Mobitel, pod imenom ALS.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki