marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMineva deset let od predstavitve igre Angry Birds
13.12.2019

Pred desetimi leti je luč sveta ugledala igra Angry Birds in v hipu osvojila srca mladih in ne tako mladih uporabnikov. V vseh teh letih so barvaste jezne ptice postale ene najprepoznavnejših likov med mobilnimi igrami.

slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

članki

Dve telefonski številki – ena sim kartica

Deli z ostalimi

25.11.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Singapurski SingTel pravi, da sedaj ponujajo njihovim strankam možnost uporabe dveh mobilnih linij s samo eno SIM kartico in mobilni telefon z novo t.i. 2-in-1 (2-v-1) SIM storitvijo.

Nova 2-v-1 SIM kartica shrani dve mobilni številki in omogoča uporabnikom SingTel Mobile klicanje in pošiljanje SMS sporočil preko prve ali druge mobilne številke z enega mobilnega telefona.

2-v-1 SIM kartica deluje z eno aktivno mobilno številko naenkrat. Stranke bodo lahko prejele vse klice in kratka sporočila na obe telefonski številki kot tudi prihajajoče klice in kratka sporočila, namenjena "neaktivni" mobilni številki. Posredovana bodo naprej trenutno aktivni številki.

G. Thomas Yeo, SingTelov predsednik potrošniškega marketinga pravi: "Vedno iščemo načine, kako pomagati našim strankam požeti najboljše, kar trenutno omogoča tehnologija preko naših storitev. Povratne informacije naših bistrih strank nam omogočajo nadaljevanje ponudbe še boljših uporabniških izkušenj."

G. Yeo je še dodal: "Naši mobilni uporabniki so zasedeni posamezniki in veliko jih ima več kot en mobilni telefon za delo ali iz poslovnih razlogov. Za njih je 2-v-1 SIM kartica velika pridobitev, ki ponuja preprosto uporabo preklapljanja med dvema telefonskima številkama. SIM kartica jim bo omogočala večjo dosegljivost z samo enim mobilnim telefonom."

Podobno storitev pa slovenski uporabniki poznamo že lep čas po zaslugi mobilnega operaterja Mobitel, pod imenom ALS.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki