marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaObjavljen seznam mobilnikov Samsung z nadgradnjo na Android 10
23.09.2019

Na spletu se je pojavil seznam Samsungovih mobilnikov, ki bodo dobili nadgradnjo operacijskega sistema na Android 10. Čeprav ne gre za seznam s strani Samsunga pa le-ta vseeno izgleda precej verodostojen.

slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Münchnu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

članki

Dve telefonski številki – ena sim kartica

Deli z ostalimi

25.11.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Singapurski SingTel pravi, da sedaj ponujajo njihovim strankam možnost uporabe dveh mobilnih linij s samo eno SIM kartico in mobilni telefon z novo t.i. 2-in-1 (2-v-1) SIM storitvijo.

Nova 2-v-1 SIM kartica shrani dve mobilni številki in omogoča uporabnikom SingTel Mobile klicanje in pošiljanje SMS sporočil preko prve ali druge mobilne številke z enega mobilnega telefona.

2-v-1 SIM kartica deluje z eno aktivno mobilno številko naenkrat. Stranke bodo lahko prejele vse klice in kratka sporočila na obe telefonski številki kot tudi prihajajoče klice in kratka sporočila, namenjena "neaktivni" mobilni številki. Posredovana bodo naprej trenutno aktivni številki.

G. Thomas Yeo, SingTelov predsednik potrošniškega marketinga pravi: "Vedno iščemo načine, kako pomagati našim strankam požeti najboljše, kar trenutno omogoča tehnologija preko naših storitev. Povratne informacije naših bistrih strank nam omogočajo nadaljevanje ponudbe še boljših uporabniških izkušenj."

G. Yeo je še dodal: "Naši mobilni uporabniki so zasedeni posamezniki in veliko jih ima več kot en mobilni telefon za delo ali iz poslovnih razlogov. Za njih je 2-v-1 SIM kartica velika pridobitev, ki ponuja preprosto uporabo preklapljanja med dvema telefonskima številkama. SIM kartica jim bo omogočala večjo dosegljivost z samo enim mobilnim telefonom."

Podobno storitev pa slovenski uporabniki poznamo že lep čas po zaslugi mobilnega operaterja Mobitel, pod imenom ALS.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki