marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Družina Samsung GALAXY se povečuje


09.03.2011
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je predstavil štiri nove člane družine GALAXY: Samsung GALAXY Ace, Samsung GALAXY Fit, Samsung GALAXY Gio in Samsung GALAXY mini. Vsi ponujajo edinstveno doživetje, hkrati pa približujejo linijo pametnih telefonov Samsung GALAXY z operacijskim sistemom Android širšemu krogu uporabnikov. Po izjemnem uspehu mobilnika Samsung GALAXY S po vsem svetu, bodo novi pametni telefoni Samsung GALAXY ustregli raznolikim zahtevam trenutnih in bodočih uporabnikov pametnih telefonov.

Družina Samsung GALAXY dokazuje, da lahko pametni telefoni ustrežejo različnim življenjskim slogom z izboljšanimi multimedijskimi zmožnostmi in aplikacijami, kot tudi z možnostjo dostopa do družabnih omrežij in ohranjanja stikov preko njih. Vsak aparat družine Samsung GALAXY je izdelan tako, da ustreza edinstvenim potrebam in omogoča uporabnikom zabavo in vznemirjenje v stikih s prijatelji in družino.

Uporabniki imajo dostop tudi do neomejenih možnosti, ki jih ponuja več kot 100.000 aplikacij, dostopnih preko Android Market™ ter Samsung Apps, kot tudi do hitre komunikacije, ki jo omogoča Samsungova tehnologija vnosa besedila SWYPE. Aparati družine Samsung GALAXY omogočajo Wi-Fi povezavo in ponujajo t.i. družabno stičišče (Social Hub), ki uporabnikom omogoča pregled kontaktov, SNS, IM ter elektronske pošte v integriranem pregledu na eni sami strani.

JK Shin, predsednik in direktor Samsungove divizije mobilnih komunikacij, komentira: »Pri ustvarjanju družine Samsung GALAXY smo želeli razširiti tisto, kar smo dosegli s Samsung GALAXY S, ki je bil izjemno uspešen, hkrati pa narediti našo ponudbo mobilnikov bolj raznoliko. Vsak aparat prinaša nekaj drugačnega, zamislijo, da je vsak uporabnik posameznik, ki si želi preproste in zabavne izkušnje z mobilnim telefonom. Z družino Samsung GALAXY želimo uporabnikom omogočiti, da delijo veselje v svojem življenju z drugimi in da svoja doživetja približajo prijateljem in družini.«

Družina Samsung GALAXY črpa navdih v uspehu originalnega aparata Samsung GALAXY S, ki je dosegel prodajo osupljivih 10 milijonov kosov v zgolj sedmih mesecih. Pri oblikovanju te družine aparatov so v podjetju Samsung prilagodili večkrat nagrajen aparat Samsung GALAXY S, da ustreza različnim potrebam raznolikega kroga uporabnikov. Družina Samsung GALAXY je bila predstavljena na sejmu Mobile World Congress, ki je potekal med 14. in 17. februarjem v Barceloni.

Samsung GALAXY Ace

Samsung GALAXY Ace je izdelek za vse mlade, ki so na začetku svoje poslovne kariere, ki so v trendu in so družabni. S prefinjenim dizajnom je Samsung GALAXY Ace preprost, a eleganten. Samsung GALAXY Ace ponuja prvovrstno izkušnjo s kompaktnim in udobnim 3,5-palčnim ekranom HVGA. Prinaša svež pristop, procesor z 800 MHz, glasovno iskanje in pregledovalnik dokumentov ThinkFree pa poskrbijo za boljšo zmogljivost. Samsung GALAXY Ace bo v Sloveniji na voljo marca pri mobilnih operaterjih, priporočena maloprodajna cena je 338,00 EUR.

Samsung GALAXY Fit

Samsung GALAXY Fit je namenjen uporabnikom, ki želijo aparat, ki bo ustregel vsem izzivom profesionalne kariere in pestrega družabnega življenja. Preko 3,31-palčnega ekrana QVGA Samsung GALAXY Fit omogoča, da ste s pregledovalnikom dokumentov vedno pripravljeni na delo, pa tudi na zabavo z različnimi vsebinami od fotografij do glasbe. Aparat je funkcionalen in zabaven ter ponuja uporabniško izkušnjo, ki je optimizirana za deljenje vsebin in gladko brskanje po spletu s procesorjem s 600 MHz. Brez komplikacij in zapletov vam Samsung GALAXY Fit omogoča, da živite dvojno življenje – s profesionalnim dizajnom, ki ne pristaja na kompromise glede izboljšanih zmogljivosti.

Samsung GALAXY Fit prihaja na trg najkasneje meseca maja.

Samsung GALAXY Gio

Samsung GALAXY Gio z brezčasnim dizajnom in izboljšanimi zmogljivostmi za družabno mreženje je idealen za mlade strokovnjake in poslovneže, ki želijo ostati v stiku s svetom. Izhajajoč iz italijanskega izraza za "dragulj", ime Gio pooseblja popolnost oblikovanja ter vzdržljivost, s 3,2-palčnim ekranom HVGA. Samsung GALAXY Gio združuje pamet z lepoto in nagovarja uporabnike, ki želijo pameten telefon, ki omogoča najboljše iz obeh svetov.

Samsung GALAXY Gio prihaja na trg najkasneje meseca maja.

Samsung GALAXY mini

Idealen prvi pameten telefon za mlade, ki so družabni in v trendu. Samsung GALAXY mini je svež veter za vse, ki si želijo pametne naprave, ki bo tako zabavna kot funkcionalna. Ta telefon s poudarjeno kričečo barvno črto ob strani vam omogoča, da ostanete v stiku z vsem, kar je pomembno v vašem življenju. Samsung GALAXY mini na 3,14-palčnem ekranu QVGA uteleša izvrstno produktivnost in zmogljivost v kompaktnem dizajnu z močno osebnostjo. Kot imenitno darilo za novince v svetu pametnih telefonov omogoča glasovne ukaze Google™ ter ponuja pregledovalnik dokumentov QuickOffice. Poganja ga procesor s 600 MHz. Samsung GALAXY mini je zabaven in 'odštekan' način za vstop v generacijo pametnih telefonov.

Samsung GALAXY mini bo na voljo v Sloveniji pri mobilnih operaterjih od marca, priporočena maloprodajna cena je 205,00 EUR.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki