marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Dopolnjena kolekcija 'Swarovski za Samsung' z novim paščkom za Gear S

Deli z ostalimi

04.09.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics in Swarovski, vodilno podjetje na področju brušenega kristala in modnega nakita, sta predstavila pašček za Samsung Gear S, ki je nov izdelek v portfelju kolekcije 'Swarovski za Samsung'. Sodelovanje med družbama je edinstven primer prepleta rokodelskega mojstrstva Swarovski in Samsungove vrhunske tehnologije. Najsodobnejša pametna nosljiva naprava Gear S je z novim paščkom dobila še dodaten kanček prestiža.

»Eno glavnih vodil pri ustvarjanju nosljivih naprav je njihova zmožnost, da lahko kupci z njimi izrazijo svoj osebni slog,« je pojasnila Younghee Lee, izvršna podpredsednica globalnega marketinga, IT in mobilnih naprav pri družbi Samsung. »Naše sodelovanje s Swarovskim je prineslo še en izdelek, ki dokazuje, da smo med tistimi, ki narekujejo sodobne trende in imajo vodilno vlogo na področju vrhunske tehnologije z vizualno dovršeno podobo.«

Pašček Samsung Gear S Strap je posut s kristali iz popolnoma novega materiala Crystal Fine Mesh, ki ga je Swarovski predstavil šele letos septembra. Nov inovativen material omogoča, da kristale vdelajo neposredno v kovinski zapestni pašček naprave. To je en najprestižnejših materialov, kar jih uporabljajo pri Swarovskem, zato so ga v svoje kolekcije že začele vključevati najpomembnejše znamke v modni industriji.

»S Samsungom nam je skupna predanost ustvarjanju vrhunskih izdelkov, ki so na trgu zelo iskani,« je dodal Christoph Kargruber, izvršni podpredsednik globalnega trženja pri družbi Swarovski »S skupnimi močmi nadaljujemo zgodbo o uspehu, ki smo jo začeli pisati s kolekcijo 'Swarovski za Samsung'«

Pašček Swarovski Gear S Strap bo naprodaj v Samsungovih spletnih trgovinah in specializiranih prodajalnah od oktobra naprej. Napovedujejo tudi širitev kolekcije 'Swarovski za Samsung' z ozaljšanimi hrbtišči naprave, ki bo naslednji Samsungov paradni konj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki