marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Dopolnjena kolekcija 'Swarovski za Samsung' z novim paščkom za Gear S

Deli z ostalimi

04.09.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics in Swarovski, vodilno podjetje na področju brušenega kristala in modnega nakita, sta predstavila pašček za Samsung Gear S, ki je nov izdelek v portfelju kolekcije 'Swarovski za Samsung'. Sodelovanje med družbama je edinstven primer prepleta rokodelskega mojstrstva Swarovski in Samsungove vrhunske tehnologije. Najsodobnejša pametna nosljiva naprava Gear S je z novim paščkom dobila še dodaten kanček prestiža.

»Eno glavnih vodil pri ustvarjanju nosljivih naprav je njihova zmožnost, da lahko kupci z njimi izrazijo svoj osebni slog,« je pojasnila Younghee Lee, izvršna podpredsednica globalnega marketinga, IT in mobilnih naprav pri družbi Samsung. »Naše sodelovanje s Swarovskim je prineslo še en izdelek, ki dokazuje, da smo med tistimi, ki narekujejo sodobne trende in imajo vodilno vlogo na področju vrhunske tehnologije z vizualno dovršeno podobo.«

Pašček Samsung Gear S Strap je posut s kristali iz popolnoma novega materiala Crystal Fine Mesh, ki ga je Swarovski predstavil šele letos septembra. Nov inovativen material omogoča, da kristale vdelajo neposredno v kovinski zapestni pašček naprave. To je en najprestižnejših materialov, kar jih uporabljajo pri Swarovskem, zato so ga v svoje kolekcije že začele vključevati najpomembnejše znamke v modni industriji.

»S Samsungom nam je skupna predanost ustvarjanju vrhunskih izdelkov, ki so na trgu zelo iskani,« je dodal Christoph Kargruber, izvršni podpredsednik globalnega trženja pri družbi Swarovski »S skupnimi močmi nadaljujemo zgodbo o uspehu, ki smo jo začeli pisati s kolekcijo 'Swarovski za Samsung'«

Pašček Swarovski Gear S Strap bo naprodaj v Samsungovih spletnih trgovinah in specializiranih prodajalnah od oktobra naprej. Napovedujejo tudi širitev kolekcije 'Swarovski za Samsung' z ozaljšanimi hrbtišči naprave, ki bo naslednji Samsungov paradni konj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki