marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Izvršni direktor HP na čelu Motorole

Deli z ostalimi

19.06.2008
Objavil: Igor Prešeren

Hewlett-Packardov izvršni direktor Todd Bradley je bil imenovan kot najverjetnejši kandidat za prevzem Motorolinega oddelka za mobilne telefone, novico je objavil Wall Streat Journal, kot vire pa navaja ljudi, ki se spoznajo na te stvari. Časnik je še objavil, da sta na kratki listi kandidatov dva človeka in da so pogajanja trenutno v občutljivi fazi, kar pomeni, da gre za dogovarjanja o višini plače in lastništva delnic.

Gospod Bradly je medtem že povedal, da ne namerava zapustiti položaja pri Hewlett-Packardu. » Zelo sem zadovoljen s svojim trenutnim delovnim mestom in vsaj za zdaj ne načrtujem kakršnihkoli sprememb,« je povedal za časnik.

Sodeč po njegovi biografiji na spletni strani korporacije HP, je Todd Bradley trenutno na položaju podpredsednika HP Personal Systems Group, družbe ki ima okoli 28 milijard ameriških dolarjev letnega prihodka, vključuje pa raznoliko palet produktov: osebni računalniki, mobilne naprave, tehnične delovne postaje, digitalne televizije, naprave za shranjevanje podatkov in Internetne rešitve. Bradley je pri HP zadolžen za spodbujanje veleprodaje, tako preko komercialnih programov, kot tudi direktno za stranke, zadolžen pa je tudi za družbin strateški načrt prodora na rastoči mobilni trg.

Preden se je pridružil HP, je bil izvršni direktor pri podjetju palmOne.

Ob koncu naj še spomnimo, da je zgodaj lansko leto Motorolin predsednik oddelka mobilnih naprav odšel v Dell Computers, kjer je prevzel oddelek globalnega trženja. Od takrat dalje je Dell izgubljal tržni delež v primerjavi z HP in tako je sodeč po raziskavi Gartnerja konec lanskega leta HP, kot največji proizvajalec računalnikov prevzel Dell.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki