marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Uvedba digitalne telefonije v kabelskem omrežju Ljubljanski kabel

Deli z ostalimi

14.03.2007
Objavil: Thomas Bergant

Ljubljanski kabel je svojim naročnikom v omrežjih v Ljubljani, Novem mestu, Grosupljem in Trbovljah začel ponujati novo storitev preko kabelskega omrežja - digitalno telefonijo.

To je nova vrsta telefonije, ki poteka po internetnem protokolu in omogoča vrhunsko kakovost govora ter vrsto naprednih dodatnih storitev, kot so prikaz kličoče številke, preusmeritev klica, uporabo več telefonskih številk, informacije o opravljenih klicih na internetni strani, hitro izbiranje, preusmeritev klica in vrsto drugih uporabnih storitev sodobne digitalne telefonije.

S ponudbo digitalne telefonije je Ljubljanski kabel zaokrožil svojo ponudbo kabelske televizije, digitalne televizije in širokopasovnega interneta in tako postal ponudnik vseh telekomunikacijskih storitev, ki jih potrebujejo uporabniki. To mu je omogočilo že pred leti zgrajeno najsodobnejše omrežje z optičnimi vlakni, ki omogoča kakovostne in zanesljive telekomunikacijske storitve.

Mesečna naročnina na digitalno telefonijo za tiste kabelske naročnike, ki uporabljajo tudi kabelski internet znaša samo 3,95€ (z DDV). Cene klicev doma in v tujino so nižje kot pri nacionalnem operaterju.

Kot posebno ugodnost pa opozarjamo na brezplačne klice v povezanih omrežjih Ljubljanski kabel, UPC Telemach, Triera iz Maribora in De.Tel.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki