marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Uvedba digitalne telefonije v kabelskem omrežju Ljubljanski kabel

Deli z ostalimi

14.03.2007
Objavil: Thomas Bergant

Ljubljanski kabel je svojim naročnikom v omrežjih v Ljubljani, Novem mestu, Grosupljem in Trbovljah začel ponujati novo storitev preko kabelskega omrežja - digitalno telefonijo.

To je nova vrsta telefonije, ki poteka po internetnem protokolu in omogoča vrhunsko kakovost govora ter vrsto naprednih dodatnih storitev, kot so prikaz kličoče številke, preusmeritev klica, uporabo več telefonskih številk, informacije o opravljenih klicih na internetni strani, hitro izbiranje, preusmeritev klica in vrsto drugih uporabnih storitev sodobne digitalne telefonije.

S ponudbo digitalne telefonije je Ljubljanski kabel zaokrožil svojo ponudbo kabelske televizije, digitalne televizije in širokopasovnega interneta in tako postal ponudnik vseh telekomunikacijskih storitev, ki jih potrebujejo uporabniki. To mu je omogočilo že pred leti zgrajeno najsodobnejše omrežje z optičnimi vlakni, ki omogoča kakovostne in zanesljive telekomunikacijske storitve.

Mesečna naročnina na digitalno telefonijo za tiste kabelske naročnike, ki uporabljajo tudi kabelski internet znaša samo 3,95€ (z DDV). Cene klicev doma in v tujino so nižje kot pri nacionalnem operaterju.

Kot posebno ugodnost pa opozarjamo na brezplačne klice v povezanih omrežjih Ljubljanski kabel, UPC Telemach, Triera iz Maribora in De.Tel.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki