marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

slikaApple na letošnji konferenci WWDC najavil kopico novosti
05.06.2019

Apple je na letošnji konferenci WWDC najavil kopico, predvsem programskih novosti, pri strojni opremi pa so predstavili nov najzmogljivejši računalnik Mac Pro ter nov zaslon Pro Display XDR, katerima skupni imenovalec je predvsem visoka začetna cena.

članki

Devicescape odslej na voljo neposredno na Nokii N95

Deli z ostalimi

20.10.2007
Objavil: Borut Groboljšek

Devicescape Software (več informacij na www.devicescape.com) je objavil, da se z Nokio dogovarjajo, da bo na določenih Nokiinih telefonih s podporo Wi-Fi, na voljo njihov program Devicescape Connect.

Omenjeni program je sedaj na voljo v Nokia Download! Aplikaciji v Veliki Britaniji, ZDA ter globalno v Tableteer mapi (pri napravi Nokia Internet Tablet) in uporabnikom omogoča WLAN dostop brez truda tako doma kot na poti.

Ko je ustrezno nastavljen, Devicescape omogoča samodejno povezavo v WLAN omrežje in uporabniku omogoči hiter in enostaven dostop do njegovih priljubljenih internetnih aplikacij doma in na WLAN točkah po svetu. Z uporabo Devicescape ni več potrebe po zaganjanju brskalnika na Nokiini napravi zaradi vnosa uporabniškega imena in gesla. Uporabnikovo uporabniško ime in geslo se vpiše samo enkrat in se shrani na varni strežnik, potem pa Devicescape skrbi, da se uporabnik lahko poveže na katerokoli podprto omrežje, ki je v dosegu.

Lastniki večpredstavnostnega računalnika Nokia N95 v Veliki Britaniji in ZDA omenjen program najdejo v Nokia Download! Kot »Easy WiFi«. Lastniki Nokia Internet Tablet pa najdejo prilagojen program v Nokia Tableteer Folder.

Poleg Nokie N95 in Nokia Internet Tablet OS Devocescape deluje tudi na operacijskih sistemih Mac OSX, Microsoft Windows XP in Vista ter na Windows Mobile 5 in 6, pripravljajo pa se tudi različice za druge operacijske sisteme. Nokia in Devicescape nameravata program ponuditi tudi na drugih napravah in v ostalih državah v bližnji prihodnosti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki