marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Devicescape odslej na voljo neposredno na Nokii N95

Deli z ostalimi

20.10.2007
Objavil: Borut Groboljšek

Devicescape Software (več informacij na www.devicescape.com) je objavil, da se z Nokio dogovarjajo, da bo na določenih Nokiinih telefonih s podporo Wi-Fi, na voljo njihov program Devicescape Connect.

Omenjeni program je sedaj na voljo v Nokia Download! Aplikaciji v Veliki Britaniji, ZDA ter globalno v Tableteer mapi (pri napravi Nokia Internet Tablet) in uporabnikom omogoča WLAN dostop brez truda tako doma kot na poti.

Ko je ustrezno nastavljen, Devicescape omogoča samodejno povezavo v WLAN omrežje in uporabniku omogoči hiter in enostaven dostop do njegovih priljubljenih internetnih aplikacij doma in na WLAN točkah po svetu. Z uporabo Devicescape ni več potrebe po zaganjanju brskalnika na Nokiini napravi zaradi vnosa uporabniškega imena in gesla. Uporabnikovo uporabniško ime in geslo se vpiše samo enkrat in se shrani na varni strežnik, potem pa Devicescape skrbi, da se uporabnik lahko poveže na katerokoli podprto omrežje, ki je v dosegu.

Lastniki večpredstavnostnega računalnika Nokia N95 v Veliki Britaniji in ZDA omenjen program najdejo v Nokia Download! Kot »Easy WiFi«. Lastniki Nokia Internet Tablet pa najdejo prilagojen program v Nokia Tableteer Folder.

Poleg Nokie N95 in Nokia Internet Tablet OS Devocescape deluje tudi na operacijskih sistemih Mac OSX, Microsoft Windows XP in Vista ter na Windows Mobile 5 in 6, pripravljajo pa se tudi različice za druge operacijske sisteme. Nokia in Devicescape nameravata program ponuditi tudi na drugih napravah in v ostalih državah v bližnji prihodnosti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki