marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

slikaXiaomi Mi Band 5 z NFC tudi zunaj Kitajske
09.10.2019

Xiaomi je junija ob lansiranju pametne zapestnice Mi Band izdal dve različici – za domači in tuji trg. Prva ima tako vgrajen tudi mikrofon in NFC, mednarodna različica pa je brez omenjenih funkcij. Sedaj so se pojavile govorice, da naj bi naslednica Mi Band 5 imela NFC na vseh trgih.

članki

Devicescape odslej na voljo neposredno na Nokii N95

Deli z ostalimi

20.10.2007
Objavil: Borut Groboljšek

Devicescape Software (več informacij na www.devicescape.com) je objavil, da se z Nokio dogovarjajo, da bo na določenih Nokiinih telefonih s podporo Wi-Fi, na voljo njihov program Devicescape Connect.

Omenjeni program je sedaj na voljo v Nokia Download! Aplikaciji v Veliki Britaniji, ZDA ter globalno v Tableteer mapi (pri napravi Nokia Internet Tablet) in uporabnikom omogoča WLAN dostop brez truda tako doma kot na poti.

Ko je ustrezno nastavljen, Devicescape omogoča samodejno povezavo v WLAN omrežje in uporabniku omogoči hiter in enostaven dostop do njegovih priljubljenih internetnih aplikacij doma in na WLAN točkah po svetu. Z uporabo Devicescape ni več potrebe po zaganjanju brskalnika na Nokiini napravi zaradi vnosa uporabniškega imena in gesla. Uporabnikovo uporabniško ime in geslo se vpiše samo enkrat in se shrani na varni strežnik, potem pa Devicescape skrbi, da se uporabnik lahko poveže na katerokoli podprto omrežje, ki je v dosegu.

Lastniki večpredstavnostnega računalnika Nokia N95 v Veliki Britaniji in ZDA omenjen program najdejo v Nokia Download! Kot »Easy WiFi«. Lastniki Nokia Internet Tablet pa najdejo prilagojen program v Nokia Tableteer Folder.

Poleg Nokie N95 in Nokia Internet Tablet OS Devocescape deluje tudi na operacijskih sistemih Mac OSX, Microsoft Windows XP in Vista ter na Windows Mobile 5 in 6, pripravljajo pa se tudi različice za druge operacijske sisteme. Nokia in Devicescape nameravata program ponuditi tudi na drugih napravah in v ostalih državah v bližnji prihodnosti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki