marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

DELL in Dropbox postala parnterja

Deli z ostalimi

27.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Dell je oznanilo strateško partnerstvo s podjetjem Dropbox, s pomočjo katerega bodo poslovnim uporabnikom pomagali pri potrebah današnjih razvijajočih se delovnih mest in hkrati zadovoljili pričakovanja zaposlenih po preprostem dostopu do podatkov ne glede na lokacijo. Prvi plod sodelovanja je Dell Data Protection|Cloud in Dropbox for Business (Dropbox za podjetja).

Za izboljšanje produktivnosti, ki jo omogoča Dropbox, ter nadzor nad tehnologijo in vidljivostjo podatkov bo podjetje Dell s pomočjo svoje svetovno priznane prodajne ekipe ponudilo storitev Dropbox for Business (Dropbox za podjetja), s katerim bodo podjetja svojim zaposlenim v povezavi z novimi Dellovimi produkti lahko zagotovila varno storitev za deljenje vsebin in sodelovanje.

Dell in Dropbox podjetjem pomagata pri rasti, uspehu in doseganju polnega potenciala, saj z inteligentnimi rešitvami poskrbita za vseskozi spreminjajoče se zahteve zaposlenih v podjetjih vseh velikosti. Podjetja posledično žanjejo rezultate povečane produktivnosti, a ohranjajo varnost podatkov, hkrati pa jim je z novimi rešitvami omogočen tudi preprost nadzor nad podatki. Dell tako sedaj ponuja Dropbox for Business ter Dell Data Protection|Cloud, ki je del storitev Dell Data Protection. S pomočjo novih storitev lahko zaposleni sedaj na delovnem mestu uporabljajo svojo priljubljeno aplikacijo za shranjevanje podatkov v oblaku, hkrati pa imajo IT oddelki še več načinov za nadzor nad občutljivimi podatki in tako lahko zadostijo še tako strogim varnostnim zahtevam.

Dropbox uporablja okoli 200 milijonov ljudi in štiri milijone podjetij, vsakih 24 ur pa je na Dropbox naloženih kar milijarda datotek. Dell in Dropbox si delita vrednote, kot so preprostost, varnost in preprosto upravljanje, ter tako pomagata zaposlenim do boljše produktivnosti. Te vrednote bodo tudi po sklenitvi partnerstva ostale v središču nadaljnjega skupnega razvoja novih produktov in rešitev. Dropbox in Dell tesno sodelujeta pri ustvarjanju in definiranju shranjevanja in upravljana podatkov v oblaku za podjetja vseh velikosti. V prihodnjih mesecih bosta Dell in Dropbox tako naznanila vznemirljive nove rešitve tako na Dellovih potrošniških kot na poslovnih platformah.

Dropbox for Business bo v Evropi, Bližnjem vzhodu in v Afriki (regija EMEA) na voljo konec leta 2014.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki