marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Predplačniki dobrodošli tudi pri Debitelu


Debikartica

19.09.2006
Objavil: Mojca Giacomelli

Družba Debitel je na slovenskem trgu mobilnih telekomunikacij prisotna že osmo leto, v tem tednu pa so uvedli tudi predplačniški sistem - Debikartico.

Namenjena je vsem, ki:
- potrebujejo osnovne storitve mobilnih telekomunikacij,
- želijo telefonirati brez mesečne naročnine,
- želijo ostati anonimni,
- ne želijo za opravljene storitve prejemati mesečnih računov,
- ne želijo pogodbene vezave z operaterjem.

Debitelov sistem predplačilnega telefoniranja Debikartica poleg govora omogoča tudi pošiljanje in sprejemanje sporočil SMS in MMS,uporabo telefonskega predala, prenos podatkov (CSD in GPRS), glasovanje USSD in gostovanje v tujini.

Debitelova Debikartica je najcenejša med vsemi ponudniki predplačilnih sistemov v Sloveniji!

Uporabniki Debikartice lahko Debitelove in Mobitelove naročnike kličejo za 26 SIT/min, uporabnike vseh drugih mobilnih in stacionarnih omrežij pa za 36 SIT/min. Cena SMS in MMS (do 100 kB) znaša 20 SIT.

Za primerjavo: Uporabnik Debikartice bo lahko za 1000 SIT dobroimetja na Debikartica računu govoril kar 38 min, medtem ko Izijev uporabnik 34 minut, Halojev 28 minut, Mobi uporabnik pa le 23 minut.

Uporabnik Debitelovega sistema predplačilnega telefoniranja lahko postanete z nakupom Debikartice ali Debikartice paketa (v paket je vključen telefon Sony Ericsson J230i) na Debitelovih prodajnih mestih, enotah Pošte Slovenije, Petrolovih bencinskih servisih ter prek spletne trgovine na naslovu www.debikartica.si. Vrednotnice za polnjenje Debikartica računa bodo prav tako na voljo na vseh omenjenih prodajnih mestih. Debitel pa svojim rednim naročnikom omogoča tudi polnjenje želenih Debikartica računov prek polnjenja USSD. Polnitev bo opravljena na izbrano telefonsko številko uporabnika Debikartice, polnitelj pa bo opravljeno storitev plačeval z rednim mesečnim računom za redno naročniško razmerje. Pri Debitelu so za prepoznavanje cenovno najugodnejšega predplačilnega sistema v Sloveniji prilagodili tudi višino vrednotnice. Najnižja Debikartica vrednotnica je vredna 959 SIT/4 EUR, na voljo sta še dve za daljše pogovore po 2.157 SIT/9 EUR ter 4.314 SIT/18 EUR.

Vse nadaljnje informacije o predplačilnem sistemu Debikartica so na voljo v Klicnem centru družbe Debitel na številki 041 400 100 ali obiščete spletno stran www.debikartica.si in www.debitel.si.

fotografije
Debikartica
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki