marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Predplačniki dobrodošli tudi pri Debitelu

Deli z ostalimi
Debikartica

19.09.2006
Objavil: Mojca Giacomelli

Družba Debitel je na slovenskem trgu mobilnih telekomunikacij prisotna že osmo leto, v tem tednu pa so uvedli tudi predplačniški sistem - Debikartico.

Namenjena je vsem, ki:
- potrebujejo osnovne storitve mobilnih telekomunikacij,
- želijo telefonirati brez mesečne naročnine,
- želijo ostati anonimni,
- ne želijo za opravljene storitve prejemati mesečnih računov,
- ne želijo pogodbene vezave z operaterjem.

Debitelov sistem predplačilnega telefoniranja Debikartica poleg govora omogoča tudi pošiljanje in sprejemanje sporočil SMS in MMS,uporabo telefonskega predala, prenos podatkov (CSD in GPRS), glasovanje USSD in gostovanje v tujini.

Debitelova Debikartica je najcenejša med vsemi ponudniki predplačilnih sistemov v Sloveniji!

Uporabniki Debikartice lahko Debitelove in Mobitelove naročnike kličejo za 26 SIT/min, uporabnike vseh drugih mobilnih in stacionarnih omrežij pa za 36 SIT/min. Cena SMS in MMS (do 100 kB) znaša 20 SIT.

Za primerjavo: Uporabnik Debikartice bo lahko za 1000 SIT dobroimetja na Debikartica računu govoril kar 38 min, medtem ko Izijev uporabnik 34 minut, Halojev 28 minut, Mobi uporabnik pa le 23 minut.

Uporabnik Debitelovega sistema predplačilnega telefoniranja lahko postanete z nakupom Debikartice ali Debikartice paketa (v paket je vključen telefon Sony Ericsson J230i) na Debitelovih prodajnih mestih, enotah Pošte Slovenije, Petrolovih bencinskih servisih ter prek spletne trgovine na naslovu www.debikartica.si. Vrednotnice za polnjenje Debikartica računa bodo prav tako na voljo na vseh omenjenih prodajnih mestih. Debitel pa svojim rednim naročnikom omogoča tudi polnjenje želenih Debikartica računov prek polnjenja USSD. Polnitev bo opravljena na izbrano telefonsko številko uporabnika Debikartice, polnitelj pa bo opravljeno storitev plačeval z rednim mesečnim računom za redno naročniško razmerje. Pri Debitelu so za prepoznavanje cenovno najugodnejšega predplačilnega sistema v Sloveniji prilagodili tudi višino vrednotnice. Najnižja Debikartica vrednotnica je vredna 959 SIT/4 EUR, na voljo sta še dve za daljše pogovore po 2.157 SIT/9 EUR ter 4.314 SIT/18 EUR.

Vse nadaljnje informacije o predplačilnem sistemu Debikartica so na voljo v Klicnem centru družbe Debitel na številki 041 400 100 ali obiščete spletno stran www.debikartica.si in www.debitel.si.

fotografije
Debikartica
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki