marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Telemachova televizija D3 GO tudi na sistemu ANDROID


09.03.2012
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje Telemach, vodilni ponudnik televizije, interneta in telefonije v Sloveniji, je pred časom na trg kot prvi ponudil storitev D3 GO, ki Telemachovim uporabnikom omogoča spremljanje televizijskih programov »v živo« preko osebnega računalnika, prenosnika, tabličnega računalnika ali mobilnega telefona.

Na začetku je bila storitev na voljo le preko naprav iPhone in iPad, pred kratkim tudi preko računalnika in prenosnika z operacijskimi sistemi Mac in Windows, danes pa je D3 GO možen tudi na napravah z operacijskim sistemom Android. Najnižja različica operacijskega sistema je Android 2.2.

Ob naročilu storitve D3 GO si bo naročnik lahko sam aktiviral uporabniški račun za storitev D3 GO na spletnem naslovu www.d3go.si, takoj po aktivaciji pa bo preko Android Market-a naložil aplikacijo D3 GO, s katero bo nato lahko spremljal televizijskem programe kjerkoli v Telemachovem omrežju. Najnižja različica operacijskega sistema je Android 2.2.

Televizijske programe preko D3 GO bodo uporabniki lahko spremljali v živo 24 ur na dan, vse dni v tednu, medtem ko bodo do storitve D3 GO lahko dostopali preko 3 različnih naprav. Omenjena storitev za delovanje potrebuje aktivno Telemachovo internetno povezavo, doma, pri prijatelju ali v najbližjem baru.
Kakovost slike se samodejno prilagaja hitrosti povezave z internetom. Za gledanje zadostuje že povezava s hitrostjo 512 kb/s. Storitev je možna samo preko internetnega omrežja Telemach.

Promocijsko obdobje, ki je bilo ob implementaciji storitve D3 GO do 29.2.2012, se je podaljšalo do 31.3.2012. Za vse obstoječe ali nove naročnike, ki bodo naročili enega izmed paketov Trojček do 31.3.2012 ob vezavi za 24 mesecev, bo storitev D3 GO brezplačna še nadaljnjih 12 mesecev.

Več o samo storitvi D3 go najdete na www.d3go.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 88.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki