marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Prireditev Congratulations ob 50. obletnici Eurosonga


20.10.2005
Objavil: Thomas Bergant

V soboto, 22. oktobra, bo v Kopenhagnu ob 50. letnici tekmovanja za evrovizijsko popevko Eurovision Song Contest potekala slavnostna prireditev Congratulations.

Oddajo bo s TV prenosom v živo moč spremljati v skoraj 30 državah, tudi v Sloveniji, gledalci pa bodo v oddaji lahko sodelovali prek telefonskega glasovanja, s katerimi bodo pomagali izbrati najbolj priljubljeno evrovizijsko popevko. Organizator mobilnega glasovanja v Sloveniji, Planet 9 v sodelovanju z MindMatics AG, je v mobilno glasovanje povezal vse slovenske mobilne operaterje.

22. oktobra 2005 bo v Kopenhagnu ob 50. letnici tekmovanja za evrovizijsko popevko Eurovision Song Contest potekala prireditev Congratulations, na kateri bodo izbrali najbolj priljubljeno skladbo z dosedanjih glasbenih tekmovanj. Oddajo bo s TV prenosom v živo moč spremljati v skoraj 30 državah, tudi v Sloveniji, gledalci pa bodo v oddaji lahko tudi sodelovali. Prek telefonskega glasovanja bodo lahko oddali svoj glas katerikoli izmed štirinajstih skladb, ki kandidirajo za laskavi naslov najbolj priljubljene evrovizijske popevke. Telefonsko glasovanje bo usklajeno na evropski ravni, za kar bo skrbelo podjetje digame.de GmbH iz Nemčije, in bo potekalo prek fiksnih in mobilnih aparatov. Pri glasovanju bodo lahko sodelovali tudi vsi naročniki Mobitel GSM/UMTS, Mobiuporabniki in uporabniki Debitela, pa tudi Simobila in Vege. Organizatorju mobilnega glasovanja v Sloveniji, Mobitelovemu hčerinskemu podjetju Planet 9 v sodelovanju z nemškim podjetjem MindMatics AG, je namreč uspelo v mobilno glasovanje prvič povezati vse slovenske mobilne operaterje.

Televizijski prenos bo potekal na TV Slovenija med 21. in 23.30 uro, gledalci pa bodo v tem času lahko za svojo priljubljeno popevko glasovali dvakrat. Najprej bodo lahko glasovali za štirinajst izbranih pesmi, pri čemer bodo lahko večkrat glasovali za eno ali več pesmi po svojem izboru. Po zaključenem prvem glasovanju bodo nato med petimi skladbami, ki bodo prejele največ glasov, v drugem glasovanju izbrali zmagovalno pesem. Naročniki Mobitel GSM/UMTS, Mobiuporabniki in uporabniki Debitela bodo svoj glas za izbrano skladbo lahko oddali tako, da bodo enostavno poklicali na *310*(izbira)# . Če bodo, na primer, želeli glasovati za skladbo z zaporedno številko 9, bodo poklicali *310*9#. Uporabniki Simobila in Vege pa bodo lahko glasovali tako, da bodo številko izbrane pesmi poslali v sporočilu SMS na številko 310.

Storitev glasovanja za najbolj popularno evrovizijsko pesem je plačljiva v skladu z veljavnim cenikom operaterja. Ponudnik storitve uporabnikom po uspešno oddanem glasu pošlje potrditveno oziroma zahvalno sporočilo. Mobiuporabniki lahko storitev uporabljajo, dokler je stanje na Mobiračunu pozitivno, zato priporočamo, da pred začetkom uporabe storitve preverijo stanje na svojem Mobiračunu.

Dogodek Congratulations bo predstavljen tudi na Mobitelovem multimedijskem portalu Planet, kjer so objavljena tudi pravila in pogoji mobilnega glasovanja za uporabnike Mobitel. Več o sami prireditvi Congratulations najdete na spletni strani www.congratulations-info.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki