marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

China Mobile kupuje dva milijona 3G mobilnikov

Deli z ostalimi

02.06.2007
Objavil: Dare Gliha

China Mobile načrtuje letos nakup dveh milijonov TD-SCDMA mobilnikov, kar jih bo olajšalo za okoli 500 do 780 milijonov ameriških dolarjev. China Mobile je podobno vsoto že zapravila za nakup 3G mrežne opreme za 10 mest. "Retail" cena mobilnika je predvidoma od 260 do 390 dolarjev na kos.

Delež TD-SCDMA pogače si bo med seboj razdelilo 18 proizvajalcev, med njimi so ZTE, Datang Mobile, Samsung, LG, Haier, Lenovo Mobile, TCL in Huawei Technologies.

Nacionalno TD-SCDMA omrežje bo predvidoma zgrajeno do leta 2009, vendar se trenutno že testira okoli 20.000 TD-SCDMA mobilnikov. Operater China Mobile pa s testiranji ni zadovoljen in od proizvajalcev zahteva, da na novo oblikujejo mobilnike. Novico so prvi posredovali pri Xinhua poročevalski agenciji.

"60 odstotkov pogače si bo razdelilo med šest in sedem proizvajalcev, preostali pa se bodo morali zadovoljiti s 40 odstotki," je za Shanghai Daily med telefonskim intervjujem povedal Chen Haofei, predstavnik RD-SCDMA foruma.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki