marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Omejena izdaja Champagne Gold MOTOKRZR K1

Deli z ostalimi

09.05.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Motorola je pred kratkim predstavila novo, omejeno serijo šampanjsko zlate MOTOKRZR K1 za najbolj petične uporabnike v Hong Kongu. Šampanjsko zlata MOTOKRZR K1 je popoln dodatek za to sezono, saj je ostra in izpopolnjena ter združuje superiorno obliko in bogato funkcionalnost.

Vdeta v bogato senco šampanjsko zlate barve, tanka MOTOKRZR K1 govori o dediščini elegance in razsipnosti, kateri še nismo bili priča. Je pravi zadetek za trende letošnje sezone in zato tudi odlično darilo za postavljalce trendov z očesom za lepoto in stilske matere z okusom za odličnost, pritegne pa tudi poglede šarmantnih moških.

Je pa tudi več od stila. Z omejeno serijo šampanjsko zlate MOTOKRZR K1, lahko uporabniki, medtem ko potujejo po svetu, vzamejo s seboj svojo glasbo, saj ima telefon vgrajen MP3 predvajalnik, ki je na voljo v načinu brez omrežja (airplane mode), primernem za na letalu, MOTOKRZR K1 pa omogoča tudi stereo Bluetooth slušalke. Telefon deluje po vsem svetu, saj deluje na vseh štirih GSM frekvencah, podpira pa tudi EDGE tehnologijo za hitro brskanje po internetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki