marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Garmin in Asus sta na ogled postavila G60 in predstavila M20


05.03.2009
Objavil: Aleš Poljak

Na letošnjem Cebitu smo lahko videli plod sodelovanja med Garminom in Asusom. Na njihovem razstavnem prostoru smo si ogledali njihova navigacijska mobilna telefona M20 in G60.

Nüvifone G60 se lahko pohvali s 3,55 palčnim zaslonom, Linux operacijskim sistemom, 4 GB pomnilnikom (razširljiv z Micro SD kartico do 16 GB), kamero ločljivosti 3 MP, samodejnim ostrenjem in z ''geo taging-om''. Vgrajen je prav tako bluetooth in WiFi vmesnik.

Nad delovanjem slednjega imamo mešane občutke. Uporabniški vmesnik je na primer lepo dodelan in enostaven za uporabo, a se aparat žal ni izkazal s hitrostjo in zanesljivostjo, saj se je med navigiranjem enkrat celo resetiral.

Nüvifone M20, ki je bil žal zaprt le v vitrini, poganja Windows Mobile operacijski sistem in ima 2,8 palčni zaslon z ločljivostjo VGA 640 x 480 pik, ima od 4 do 8 GB pomnilnika, kamero ločljivosti 3 MP, samodejno ostrenje, ''geo taging' in možnostjo shraniti sliko v JPG,PNG, ali GIF/BMP formatu.

Več slik dogodka si lahko ogledate v albumu.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki