marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

CeBIT 2007

Deli z ostalimi

15.03.2007
Objavil: Dare Gliha

Od danes pa vse do 21. marca bo 6.059 podjetij iz 77 držav razstavljalo svoje digitalne rešitve na sejmu CeBIT v Hanovru. Tradicionalno sejem privlači razstavljalce iz celega sveta, ne samo Nemčije. Tako je nemških razstavljalcev 2.748, kar 3.311 pa jih je iz ostalih držav sveta.

Vendar se letošnji sejem kar precej razlikuje od lanskega, saj se je nekaj večjih imen v mobilni industriji odločilo, da se letošnjega sejma ne udeležijo, med njimi sta ameriška Motorola ter finska Nokia, slednja se predstavlja le kot lokalna izpostava Nokia Germany. Tudi tiskovne konference niso več, kar so bile, saj se od večjih proizvajalcev za njih praktično nihče več ne odloči. Letos je tako tiskovno konferenco izpustil tudi korejski velikan Samsung.

Že prihodnje leto se pripravljajo spremembe pri sami organizaciji sejma, saj naj bi se le-ta skrajšal na okoli štiri dni. To se nekako nakazuje že letos, saj je sejemskih površin za okoli 10 odstotkov manj kot leto poprej, "le" nekje 280.000 kvadratnih metrov.

Zaradi teh razlogov vam verjetno o kakih mobilnih novostih ne bomo mogli veliko poročati, bomo pa razstavljene mobilnike in opremo pregledali ter vam v našem albumu predstavili slikovno gradivo letošnjega sejma.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki