marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

CeBIT 2007

Deli z ostalimi

15.03.2007
Objavil: Dare Gliha

Od danes pa vse do 21. marca bo 6.059 podjetij iz 77 držav razstavljalo svoje digitalne rešitve na sejmu CeBIT v Hanovru. Tradicionalno sejem privlači razstavljalce iz celega sveta, ne samo Nemčije. Tako je nemških razstavljalcev 2.748, kar 3.311 pa jih je iz ostalih držav sveta.

Vendar se letošnji sejem kar precej razlikuje od lanskega, saj se je nekaj večjih imen v mobilni industriji odločilo, da se letošnjega sejma ne udeležijo, med njimi sta ameriška Motorola ter finska Nokia, slednja se predstavlja le kot lokalna izpostava Nokia Germany. Tudi tiskovne konference niso več, kar so bile, saj se od večjih proizvajalcev za njih praktično nihče več ne odloči. Letos je tako tiskovno konferenco izpustil tudi korejski velikan Samsung.

Že prihodnje leto se pripravljajo spremembe pri sami organizaciji sejma, saj naj bi se le-ta skrajšal na okoli štiri dni. To se nekako nakazuje že letos, saj je sejemskih površin za okoli 10 odstotkov manj kot leto poprej, "le" nekje 280.000 kvadratnih metrov.

Zaradi teh razlogov vam verjetno o kakih mobilnih novostih ne bomo mogli veliko poročati, bomo pa razstavljene mobilnike in opremo pregledali ter vam v našem albumu predstavili slikovno gradivo letošnjega sejma.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki