marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Cardo Systems predstavil mini modrozobo slušalko

Deli z ostalimi

12.06.2007
Objavil: Dare Gliha

Cardo Systems je pred kratkim najavil novo modrozobo slušalko z imenom S-640. Njene mere so le 44,9 x 17,8 x 23,1 mm, in teža le 16,7 g, za uporabo pa si jo le preprosto pripnemo na obleko. Za klic si je nato potrebno le še namestiti v uho slušalko, ki je s kablom povezana z osnovno enoto.

S-640 je uporabna z vsemi bluetooth mobilniki. Vgrajeno ima zvonjenje z vibriranjem, kar nam omogoča zaznati klic tudi, če slušelke nimamo nameščene v ušesu. Z novo napravo lahko govorimo do 6 ur, v stanju pripravljenosti pa bo zdržala do 150 ur. Vgrajena baterija je tipa Li-Polymer, za popolno napolnjenost pa bo potrebno slušalko polniti okoli 3 ure.

S-640 ponuja še govorno klicanje, ponovno klicanje, zavrnitev klica ter mute gumb, podpira pa oba prostoročna profila (tako handsfree kot headset). Nova slušalka, ki je bila predstavljena pred kratkim pa je že v prodaji, njena cena pa znaša 59,99 ameriškega dolarja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki