marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Bluetooth slušalka, ki se spremeni v stilne zvočnike

Deli z ostalimi

13.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Jabra je zopet dokazala, zakaj so eno največjih podjetij v razvoju bluetooth slušalk, saj so tokrat razvili kvalitetne bluetooth slušalke, ki se lahko pretvorijo v stilne prenosne zvočnike.

Bluetooth slušalke Jabra BT8030 so brezžične naglavne slušalke, katere lahko uporabljamo v povezavi z mobilnim telefonom, prenosnim računalnikom ali katerokoli drugo napravo z bluetoothom, iz kater želimo prenašati stereo zvok medtem, ko smo na poti. Kakorkoli, prav inovativna oblika pa omogoča slušalkam, da se spremenijo v prenosne zvočnike in tako lahko svojo glasbo delimo tudi z drugimi.

Bluetooth slušalke Jabra BT8030 vsebujejo tudi mikrofon, kar omogoča pogovore preko mobilnega telefona ali preko VoIP povezave. Ko prejmemo klic, se predvajanje glasbe samodejno ustavi, da klica ne bi zgrešili, po končanem klicu pa se samodejno predvaja naprej. Slušalke naj bi zdržale v pripravljenosti do 600 ur, premogle 26 ur predvajanja glasbe ali 32 ur pogovorov z enim samim polnjenjem baterije.

Cena slušalk Jabra BT8030 naj bi znašala okoli 235 ameriških dolarjev, prodajati pa naj bi se začele v kratkem.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki