marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Britanski uporabniki si ne zapomnijo svoje številke

Deli z ostalimi

03.05.2007
Objavil: Dare Gliha

Skoraj tri četrtine britancev si ne more zapomniti niti pet številk svoje mobilne številke, vsaj glede na rezultate zadnje raziskave splentnega strežnika za sinhronizacijo, ZYB. Raziskava je še pokazala, da si na mobilnik v povprečju shranijo okoli 80 številk, le 69 % od teh uporabnikov pa si jih od shranjenih zapomnijo vsaj pet.

Raziskava je tudi pokazala, da si manj kot 59 % uporabnikov sinhronizira podatke v kakršni koli obliki, tu je všteto tudi zapisovanje številke na list papirja. Če upoštevamo dejstvo, da je vsako leto v Veliki Britaniji ukradenih ali izgubljenih okoli 2,5 milijona mobilnikov, je izguba podatkov s tem precej verjetna.

ZYB je podatke posredoval z lansiranjem svoje brezplačne storitve brezžične sinhronizacije v Veliki Britaniji, s katero mobilnim uporabnikom omogočajo hranjenje mobilnih številk ter ostalih podatkov na njihovih strežnikih. "Večina izmed nas si zapomni le majhen delež mobilnih številk, ki jih shranimo na mobilnik," je dejal Tommy Ahlers, predsednik ZYBa. "Zato ne preseneča dejstvo, da se ljudje najbolj bojijo izgube mobilnika," je še dodal.

Spletni strežnik za sinhronizacijo je na voljo na naslovu zyb.com, uporabite pa ga lahko tudi uporabniki v Sloveniji. Tako ne boste nikoli ostali brez vaših podatkov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki