marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Brezplačna kartografija cityXplorer za pešce

Deli z ostalimi

30.05.2011
Objavil: Dare Gliha

Poletje je pred vrati, bliža se čas dopustov. Zakaj si ne bi mesto, kamor odhajate na dopust, ogledali peš? Izognite se prometnim zastojem ter vročini asfalta in rajši izberite bližnjico skozi hladne, zelene parke. Mesto si lahko ogledate peš in tako podrobneje spoznajte okolico in ljudi. Če vas poslovna pot vodi v neznano mesto ali se tja odpravljate na počitnice, vam to poletje Garmin ponuja brezplačno kartografijo cityXplorer.

Le ta vam omogoča načrtovanje poti, pri čemer lahko kot pešec v svojo načrtovano pot vključite tudi javna prevozna sredstva, kot so avtobusi, tramvaji, podzemne in predmestne železniške sisteme.

S kartografijo cityXplorer boste po neznanih mestih potovali kot domačini.

Od 23. maja do 31. avgusta 2011 bo kartografija cityXplorer brezplačno na voljo za vse nove kupce združljivih cestnih navigacijskih naprav (serije nüvi 1100, 1200, 1300, 1400, 2200, 2300, 2400 in 3700). Uporabnik si bo lahko izbral eno mesto po svoji izbiri iz seznama 58 večjih evropskih mest, 29 mest S. Amerike in 21 večjih mest po svetu. Seznam je dostopen na: www.garmin.com/uk/maps/cityxplorer.

S pomočjo kartografije cityXplorer lahko izkoristite poletje in uživate na svežem zraku. Kartografija mest cityXplorer vas bo vodila do želenega mesta in omogočala sproščeno raziskovanje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki