marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Božični koledar Lumia nagrajuje vsak dan

Deli z ostalimi

12.12.2012
Objavil: Thomas Bergant

Božično-novoletni prazniki so pred vrati in skupaj z njimi čas obdarovanja najbližjih. Letos se je obdarovanju z božičnim koledarjem Lumia pridružila tudi Nokia. Božični koledar Lumia je nagradna igra na Facebook strani Nokie Slovenija, v okviru katere Nokia vsak dan podari praktično darilo, na božični večer pa bo srečni izžrebanec prejel kar dve darili – pametni telefon Nokia Lumia 610 in brezžični zvočnik Nokia Play 360.

Za sodelovanje v nagradni igri je treba spremljati namige na slovenski Facebook strani Nokie in ugotoviti, katero aplikacijo za pametne telefone Nokia Lumia namig opisuje. Vsak dan je objavljen nov namig. V dnevnem žrebanju sodeluje vsakdo, ki je pravilno ugotovil, katero aplikacijo opisuje namig. Vsak sodelujoči ima vsak dan na razpolago tri poskuse, da ugane opisano aplikacijo.
Nagradna igra bo trajala do 24. decembra 2012. Za sodelovanje v njej je treba imeti aktiviran račun na družbenem omrežju Facebook.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki