marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Božični koledar Lumia nagrajuje vsak dan

Deli z ostalimi

12.12.2012
Objavil: Thomas Bergant

Božično-novoletni prazniki so pred vrati in skupaj z njimi čas obdarovanja najbližjih. Letos se je obdarovanju z božičnim koledarjem Lumia pridružila tudi Nokia. Božični koledar Lumia je nagradna igra na Facebook strani Nokie Slovenija, v okviru katere Nokia vsak dan podari praktično darilo, na božični večer pa bo srečni izžrebanec prejel kar dve darili – pametni telefon Nokia Lumia 610 in brezžični zvočnik Nokia Play 360.

Za sodelovanje v nagradni igri je treba spremljati namige na slovenski Facebook strani Nokie in ugotoviti, katero aplikacijo za pametne telefone Nokia Lumia namig opisuje. Vsak dan je objavljen nov namig. V dnevnem žrebanju sodeluje vsakdo, ki je pravilno ugotovil, katero aplikacijo opisuje namig. Vsak sodelujoči ima vsak dan na razpolago tri poskuse, da ugane opisano aplikacijo.
Nagradna igra bo trajala do 24. decembra 2012. Za sodelovanje v njej je treba imeti aktiviran račun na družbenem omrežju Facebook.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki