marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

slikaSamsung in IBM predstavljata 5G mobilne rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci
08.11.2019

Samsung Electronics in IBM sta na dogodku Samsung Developer Conference 2019 predstavila novo skupno platformo, ki temelji na zmogljivosti IBM Cloud rešitve, umetni inteligenci in vključuje Samsung mobilne rešitve. Sodelovanje med družbama združuje IBM rešitve s Samsung Galaxy ekosistemom, kar omogoča nudenje vrhunskih storitev za poslovne stranke.

slikaSamsung zapira oddelek za izdelovanje čipov po meri
06.11.2019

Samsung že od leta 2016 in mobilnika Galaxy S7 uporablja lastne čipe Exynos, ki temeljijo na v hiši razvitih jedrih Mongoose. Očitno pa se sedaj to spreminja, saj iz Austina v Texasu prihaja novica, da podjetje zapira oddelek ter s tem odpušča okoli 300 zaposlenih.

slikaHuawei se je odzval na obtožbe ameriškega predstavnika na forumu za kibernetsko varnost
04.11.2019

Huawei je neutemeljene obtožbe na račun zaupljivosti podjetja, ki jih je na 5. Evropskem forumu za kibernetsko varnost v Katovicah na Poljskem izrekel uradnik ameriškega zunanjega ministrstva, označil za popoln »nesmisel«.

članki

Božični koledar Lumia nagrajuje vsak dan

Deli z ostalimi

12.12.2012
Objavil: Thomas Bergant

Božično-novoletni prazniki so pred vrati in skupaj z njimi čas obdarovanja najbližjih. Letos se je obdarovanju z božičnim koledarjem Lumia pridružila tudi Nokia. Božični koledar Lumia je nagradna igra na Facebook strani Nokie Slovenija, v okviru katere Nokia vsak dan podari praktično darilo, na božični večer pa bo srečni izžrebanec prejel kar dve darili – pametni telefon Nokia Lumia 610 in brezžični zvočnik Nokia Play 360.

Za sodelovanje v nagradni igri je treba spremljati namige na slovenski Facebook strani Nokie in ugotoviti, katero aplikacijo za pametne telefone Nokia Lumia namig opisuje. Vsak dan je objavljen nov namig. V dnevnem žrebanju sodeluje vsakdo, ki je pravilno ugotovil, katero aplikacijo opisuje namig. Vsak sodelujoči ima vsak dan na razpolago tri poskuse, da ugane opisano aplikacijo.
Nagradna igra bo trajala do 24. decembra 2012. Za sodelovanje v njej je treba imeti aktiviran račun na družbenem omrežju Facebook.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki