marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

slikaApple na letošnji konferenci WWDC najavil kopico novosti
05.06.2019

Apple je na letošnji konferenci WWDC najavil kopico, predvsem programskih novosti, pri strojni opremi pa so predstavili nov najzmogljivejši računalnik Mac Pro ter nov zaslon Pro Display XDR, katerima skupni imenovalec je predvsem visoka začetna cena.

članki

bob 3. rojstni dan praznuje z brutalno dobro ponudbo

Deli z ostalimi
bob

12.11.2014
Objavil: Dare Gliha

Po izjemno uspešni poletni akciji bob za svoje zveste uporabnike in vse tiste, ki želijo govoriti, pošiljati SMS sporočila in uporabljati prenos podatkov, ob tretjem rojstnem dnevu ponuja brutalno dobro ponudbo. 1000 minut pogovorov, 1000 SMS sporočil v vsa slovenska omrežja in 1000 MB prenosa podatkov za samo 11,90 € mesečno.

brutalni bob je popolna izbira za vse tiste, ki želijo govoriti, pošiljati SMS sporočila in uporabljati prenos podatkov brez skritih pasti: in to brez vezave! bob uporabniki lahko enostavno obdržijo svojo obstoječo telefonsko številko, s čimer bob znova dokazuje, da drži svojo obljubo in uporabnikom nudi največ za najnižjo ceno na trgu.

»ko smo vstopili na trg pred tremi leti, smo uporabnikom obljubili nekaj povsem enostavnega: da bodo z nami govorili najceneje. to obljubo še danes držimo! bili smo prepoznani predvsem po predplačniškem paketu in z nami je trg izkusil povsem nov pristop k sklepanju naročniškega razmerja z operaterjem. danes bob ponuja veliko več kot le predplačniški paket - z naročniškimi paketi smo dobesedno pretresli slovenski trg. uporabniki nas dojemajo kot enega najbolj privlačnih ponudnikov mobilne telefonije v Sloveniji. vsak dan posebej se trudimo izpolnjevati pričakovanja uporabnikov. ob našem rojstnem dnevu to še enkrat več potrjujemo z brutalnim bobom,« pravi vodja blagovne znamke bob v Sloveniji, Žiga Doberlet.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki