marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

bob 3. rojstni dan praznuje z brutalno dobro ponudbo

Deli z ostalimi
bob

12.11.2014
Objavil: Dare Gliha

Po izjemno uspešni poletni akciji bob za svoje zveste uporabnike in vse tiste, ki želijo govoriti, pošiljati SMS sporočila in uporabljati prenos podatkov, ob tretjem rojstnem dnevu ponuja brutalno dobro ponudbo. 1000 minut pogovorov, 1000 SMS sporočil v vsa slovenska omrežja in 1000 MB prenosa podatkov za samo 11,90 € mesečno.

brutalni bob je popolna izbira za vse tiste, ki želijo govoriti, pošiljati SMS sporočila in uporabljati prenos podatkov brez skritih pasti: in to brez vezave! bob uporabniki lahko enostavno obdržijo svojo obstoječo telefonsko številko, s čimer bob znova dokazuje, da drži svojo obljubo in uporabnikom nudi največ za najnižjo ceno na trgu.

»ko smo vstopili na trg pred tremi leti, smo uporabnikom obljubili nekaj povsem enostavnega: da bodo z nami govorili najceneje. to obljubo še danes držimo! bili smo prepoznani predvsem po predplačniškem paketu in z nami je trg izkusil povsem nov pristop k sklepanju naročniškega razmerja z operaterjem. danes bob ponuja veliko več kot le predplačniški paket - z naročniškimi paketi smo dobesedno pretresli slovenski trg. uporabniki nas dojemajo kot enega najbolj privlačnih ponudnikov mobilne telefonije v Sloveniji. vsak dan posebej se trudimo izpolnjevati pričakovanja uporabnikov. ob našem rojstnem dnevu to še enkrat več potrjujemo z brutalnim bobom,« pravi vodja blagovne znamke bob v Sloveniji, Žiga Doberlet.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki