marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMineva deset let od predstavitve igre Angry Birds
13.12.2019

Pred desetimi leti je luč sveta ugledala igra Angry Birds in v hipu osvojila srca mladih in ne tako mladih uporabnikov. V vseh teh letih so barvaste jezne ptice postale ene najprepoznavnejših likov med mobilnimi igrami.

slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

članki

Bo Nokio Normandy poganjal Android OS?

Deli z ostalimi

13.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Če verjamemo navedbam strani The Verge je nedavno opažen Nokiin mobilnik Normandy prvi androidni mobilnik tega proizvajalca. Hkrati je zapisano, da bo naprava vstopni model in bo tako tekmoval z mobilniki serije Asha.

Nokia Normandy naj bi tekel na močno spremenjenem Androidu, podobno kot je to pri Amazonovemu modelu Kindle Fire. Tako bo na njem moč poganjati priljubljene androidne aplikacije, odsotnost tega pa je ena večjih pomankljivosti serije Asha.

Razvoj Nokie Normandy je po navedbah v polnem teku, načrtovana predstavitev pa naj bi bila v prihodnjem letu. Vendar pa bomo glede na letošnji nakup Nokie s strani Microsofta morali počakati, kakšne načrte ima Microsoft z modelom Normandy, pravzaprav pa tudi s celotnim mobilnim oddelkom.

Sliko Nokie Normandy je na twitterju objavil @evleaks.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki