marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Bo Microsoft v prihodnosti izdal svoj prvi pametni telefon?

Deli z ostalimi

21.11.2012
Objavil: Janez Lukan

V svetu mobilne telefonije je znano, da je polno takšnih in drugačnih govoric ter špekulacij. Nedavno se je pojavila govorica, da podjetje Microsoft, ki je poleg svojega PC operacijskega sistema Windows tudi oče sistema Windows Phone, pripravlja svoj prvi pametni telefon.

Po tem, ko je bilo nekaj mesecev vse tiho, je prejšnji teden znova na dan pricurljala govorica o novem pametnem telefonu izpod strehe Microsofta,Microsoft Surface Phone, katerega poganja najnovešja platforma Windows Phone 8. Govori se tudi, da naj bi napravico prav zdaj že testirali.

Po poročanju časnika Wall Street Journal se Microsoft sooča s problemom postopka izdelave, v ta namen pa telefon že testirajo v partnerstvu z nekim kitajskim dobaviteljem. Vir te govorice je časniku sporočil tudi domnevno velikost zaslona, ki naj bi se gibala med štirimi in petimi palci, mimogrede pa je še omenil, da Microsoft o začetku masovne proizvodnje njihovega prvega pametnega telefona ni ravno sto odstoten.

Ko je govorica prvič prišla v javnost in predstavljala neposredno grožnjo Nokii, ki je največja izvoznica naprav s sistemom Windows Phone, je generalni direktor Nokie Stephen Elop idejo o prvi Microsoft moblni napravi celo pozdravil. Radi bi slišali njegovo mnenje sedaj, ko je ideja glede na govorice še korak bližje uresničitvi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki