marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Bo Huawei tudi v letu 2016 izdeloval Nexuse?

Deli z ostalimi

21.12.2015
Objavil: Mitja Zupančič

Očitno so pri Googlu kljub nekaj težavam na Nexusu 6P generalno zadovoljni s kitajskim proizvajalcem Huawei. Slednji se tudi poteguje za izdelavo prihajajočih Nexusov.

Namig smo dobili s strani kitajskega analista Pan Jiutanga, vodje raziskav Shenzhen Huaqiang Electronics Research inštituta. Možakar je precej zanesljiv vir, namreč že pred tem je pravilno napovedal podrobnosti Nexusa 6P. Dodal je še, da bo prihajajoč model v skladu s konkurenco prav tako uporabljal procesor Snapdragon 820.

Nexus 6P je dobro sprejet in kakšnega resnega razloga za menjavo proizvajalca Google niti nima. Prav tako so podpisali pogodbo o izdelavi več tipov mobilnikov.

Od začetka Nexus programa leta 2010 je bilo "sestavljalcev" več: HTC, Samsung, LG in Motorola so omogočili telefon ali dva, LG celo tri modele.

Bo partnerstvo Googla in Huaweija trajalo? To bomo verjetno videli že v prihajajočem letu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki