marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Bliža se Plan B!


15.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Dan, ko bo Itakovce in vse ostale glasbene navdušence s svojim koncertom razgrel britanski pevec Plan B, se nezadržno bliža. V Kinu Šiška bo 19. februarja ob 20. uri premierno nastopil Plan B, ki se nam bo pridružil le nekaj dni po nastopu na podelitvi britanskih glasbenih nagrad, za katere je nominiran kar trikrat.

Ujeli ga bomo na vrhuncu njegovega glasbenega pohoda, koncert pa bo zagotovo ena izmed glasbenih poslastic letošnjega leta pri nas.

Ben Drew, ime, ki se skriva pod psevdonimom Plan B, pa je veliko več kot samo pevec. V poletnih mesecih si bomo lahko ogledali njegov prvi celovečerec z naslovom III Manors, kot igralec pa se je preizkusil tudi v filmih Adulthood in Kidulthood.

Benov prvi idol je bil Michael Jackson - pravi, da ga je kot otroka popolnoma prevzel. Zaljubil se je v njegove videospote, glas, ples in v njegovo mešanico soula, funka in popa, ki ga navdušuje še danes. Prav ta mešanica žanrov pa je bila povod za nastanek njegovega najnovejšega albuma The Defamation of Strickland Banks. Poznavalci so ga označili kot enega boljših soul izdelkov letošnjega leta, ki je za razliko njegovih prejšnjih rap in hip-hop albumov pravo presenečenje.

Sklepni del glasbene trilogije Itak Džafest tako v soboto, 19. februarja, v Kinu Šiška zagotovo nikogar ne bo pustil ravnodušnega! Itak!

Za Itakovce vstopnice po Itak ceni 25 evrov!
Vstopnice za koncert britanske senzacije Plan B so še naprodaj. Itakovci si lahko svoje vstopnice priskrbijo po džafest ceni 25 evrov, redna cena vstopnice pa je 39 evrov. Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima ali na spletnem mestu www.eventim.si. Zaradi omejenega števila vstopnic svetujemo, da si svojo vstopnico zagotovite čim prej, vsi ljubitelji Plana B pa si njegovo uspešnico She said lahko brezplačno prenesejo na svoj mobitel. Več o tem na www.itak.si.

Zvesti uporabniki spletnega mesta itak.si tudi tokrat do brezplačnih vstopnic!
Najbolj zvesti in zagreti uporabniki spletnega mesta www.itak.si imajo še zadnjič priložnost, da 100 Flik zamenjajo za koncertno vstopnico. Več o aktualnem dogajanju najdejo na www.itak.si, Facebook strani ITAK in na twitter.com/itak_dzafest.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki