marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

BlackBerry® iz Vodafona za poslovne in zasebne uporabnike


25.04.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone je ponudbo BlackBerry® iz Vodafona prilagodil potrebam zasebnih in poslovnih uporabnikov. Naročniki lahko sedaj BlackBerry® iz Vodafona uporabljajo kot dodatno storitev k svojemu obstoječemu naročniškemu razmerju ali pa se odločijo za samostojen paket. Naročnikom so na voljo tudi najnovejši modeli dlančnikov BlackBerry, kot sta BlackBerry™ Pearl 8100 in BlackBerry™ Monza 8800.

Naročniki obstoječih paketov Smart si lahko odslej kot dodatno storitev vklopijo tudi storitev BlackBerry® iz Vodafona, in sicer v različicah BlackBerry® Osnovni ali BlackBerry® Plus.

Storitev BlackBerry® Osnovni je prilagojena potrebam zasebnih uporabnikov, saj ima nizko mesečno naročnino, ki znaša le 4,75 EUR (1.138,29 SIT). Prenos podatkov v Sloveniji se zaračunava po tarifi 0,0042 EUR/kB (1 SIT/kB). Storitev BlackBerry® Osnovni je na voljo le z "Internetno rešitvijo" (BIS)*.

Storitev Blackberry® Plus vključuje uporabo storitve BlackBerry® iz Vodafona ter brezplačen prenos 50 MB podatkov v Sloveniji, naročnina pa znaša 12 EUR (2.875,68 SIT). Promet v Sloveniji nad 50 MB mesečno se obračuna po tarifi tarifi 0,0042 EUR/kB (1 SIT/kB). Storitev BlackBerry® Plus je na voljo z "Internetno rešitvijo" (BIS) in "Korporativno rešitvijo" (BES)* .

Poslovnim uporabnikom je na voljo samostojen paket BlackBerry® Business z neomejenim podatkovnim prenosom v Sloveniji. Mesečna naročnina, ki zajema uporabo storitve BlackBerry iz Vodafona ter neomejeno količino podatkovnega prenosa v Sloveniji, znaša 20 EUR (4.792,80 SIT). Ostale storitve (SMS, pogovori …) se zaračunavajo po ceniku za Business Smart. Uporaba paketa je možna tako s "Korporativno rešitvijo" (BES) kot tudi z "Internetno rešitvijo" (BIS)*.

Prenos podatkov v tujini se zaračunava po tarifah GPRS Gostovanja. Storitev BlackBerry® Plus in BlackBerry® Osnovni ni možno kombinirati z GPRS paketom Plus in GPRS paketom Unlimited.

Uporabniki BlackBerry iz Vodafona, ki veliko potujejo v tujino, si lahko stroške podatkovnega gostovanja znižajo s posebnim paketom. Mesečna naročnina za paket BlackBerry® Tujina znaša 20 EUR (4.792,80 SIT) in vključuje porabo do 2 MB mesečno v tujini. Promet nad 2 MB mesečno se obračuna po tarifi 0,58 EUR/50 kB (138,99 SIT/50kB).

Naročniki Si.mobil – Vodafone lahko storitev BlackBerry® iz Vodafona uporabljajo z dlančniki BlackBerry. Pri tem so jim na voljo najnovejši modeli iz ponudbe, kot sta BlackBerry™ Pearl 8100 in BlackBerry™ Monza 8800, in tudi modeli BlackBerry™ 7130v, BlackBerry™ 8700v ter BlackBerry™ 7290. Storitev BlackBerry® iz Vodafona lahko naročniki uporabljajo tudi z naprednejšimi telefoni drugih znamk iz ponudbe preko rešitve BlackBerry® Connect™. To so: Nokia 9300, Nokia 9300i, Nokia E50, Nokia E60, Nokia E61, Nokia E65, SonyEriccson M600i, SonyEriccson P990i in SonyEriccson W950i.

*Internetna rešitev (BIS) omogoča zasebnim uporabnikom in podjetjem brez lastnih poštnih strežnikov dostop do potisne e-pošte in svetovnega spleta.

Korporativna rešitev (BES) nudi podjetjem in zahtevnejšim uporabnikom z lastnim strežnikom vse prednosti storitve BlackBerry® iz Vodafona.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki