marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

BlackBerry se širi na Windows Mobile platformo


28.04.2007
Objavil: Marko Likar

Podjetje RIM, ki razvija in proizvaja BlackBerry platformo in mobilnike je najavilo, da bo razširilo svoje BlackBerry storitve na Windows Mobile operacijski sistem. Najnovejša programska oprema bo omogočala uporabo na mobilnikih od t.i. ''third-party'' proizvajalcev.

RIM načrtuje, pričetek ponudbe programska opreme v drugi polovici tega leta, v obdobju ko bodo na trg prišli pametni telefoni z Windows Mobile 6 operacijskim sistemom. Po namestitvi dotične programske opreme bo uporabnikom na voljo virtualna BlackBerry izkušnja. Naprave, ki bodo uporabljale to programsko opremo se bodo lahko povezale na BlackBerry Enterpries server ter uporabljale BlacBerry internet in poštne storitve.

Mike Lazaridis, predstavnik RIM je dejal: ''Nova programska oprema bo prinesla ogromno pomembnih prednosti, kar vključuje obsežnejšo podporo za pametne mobilnike, ki uporabljajo Windows Mobil operacijski sistem, zmogljivejši uporabniški vmesnik v BlackBerry aplikacijah ter uporabo ''third-party'' aplikacij ustvarjenih za BlackBerry storitve.''

Nova BlackBerry programska oprema, bo dopolnjevala že obstoječo Windows Mobile 6 funkcionalnost. Storitve bodo zbrane na enem mestu, ki bo dostopen preko ikone. Ob kliku na ikono se bo pojavil uporabniški vmesnik, že znan iz ostalih BlackBerry naprav.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki