marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

bigbob - za le 9,90 € kar 1000 minut in 1000 sporočil SMS!

Deli z ostalimi
bob

27.02.2012
Objavil: Thomas Bergant

Nizkocenovni ponudnik mobilne telefonije bob, ki je v Sloveniji prisoten od 7. novembra dalje, tokrat predstavlja nov »najtežji« paket bigbob, s katerim bodo uporabniki storitve mobilne telefonije komunicirali še bolj svobodno, brez vezave, predvsem pa najceneje v Sloveniji.

S paketom bigbob, ki ga je možno skleniti do vključno 31. 3. 2012, bodo uporabniki lahko komunicirali najceneje za samo 9,90 € mesečno. Naročniški paket vključuje 1000 minut pogovorov in 1000 sporočil SMS v vsa slovenska omrežja - vse to brez vezave in brez skritih pasti. V kolikor bo uporabnik porabil vseh 1000 minut pogovorov in 1000 sporočil SMS, znaša strošek nadaljnih pogovorov in sporočil SMS 4 cente.

Obstoječi bob naročniki lahko brez stroškov migracije zamenjajajo paket v bigbob. Paket zamenjajo s klicem na številko 090 068 068 (cena klica na minuto je 1€).


bigbob je omejena ponudba in traja do 31. 3. 2012.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki