marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMineva deset let od predstavitve igre Angry Birds
13.12.2019

Pred desetimi leti je luč sveta ugledala igra Angry Birds in v hipu osvojila srca mladih in ne tako mladih uporabnikov. V vseh teh letih so barvaste jezne ptice postale ene najprepoznavnejših likov med mobilnimi igrami.

slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

članki

Proizvajalec baterij vedel več kot 8 mesecev za pregrevanja

Deli z ostalimi

29.08.2007
Objavil: Marko Likar

Matsushita Battery Industrial Co. je proizvajalec baterij, ki jih uporablja med drugimi Nokia v svojih napravah. Problemi s pregrevanjem baterij je podjetje poznalo že od decembra, vendar je o tem javnost bila obveščena šele pred kratkim.

Nokia je proizvajalca baterij o težavah obvestila že decembra prejšnjo leto, vendar ustrezni ukrepi niso bili storjeni. Matsushita Co. je vpoklicala 46 milijonov baterij po vsem svetu. Proizvajalcu do sedaj še ni uspelo ugotovit vzroka pregrevanja.

Poredstavnik podjetja Matsushita Co. je povedal, da je do defekta prišlo pri baterijah proizvedenih med decembrom 2005 in novembrom 2006. V tem obdobju je proizvajalec poslal 46 milijonov baterij Nokii.

Do sedaj je po svetu znanih več kot sto takšnih problemov, pri nekaterih se je celo pri polnjenju pojavil dim.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki