marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

članki

AVG Mobile Security BETA je uporabnikom na voljo zastonj

Deli z ostalimi

23.06.2007
Objavil: Sašo Mlakar

GRISOFT je pred kratkim najavil njihov nov dodatek v varnostni portfelj in sicer AVG Mobile Security. AVG Mobile Security je trenutno v testni fazi in je uporabnikom na voljo zastonj, naložijo pa si ga lahko s strani www.avg.com z registracijo na BETA portal.

Varnostni sistem bo trenutno ščitil zgolj uporabnike Symbian UIQ 3.0 operacijskega sistema, združljiv je na primer z mobilnimi telefoni Sony Ericsson P990i, M600i in W950i, kmalu pa bo lahko varoval tudi druge mobilne telefone.

Novi AVG Mobile Security vsebuje protivirusni program in program za izločanje nezaželjenih in reklamnih SMS sporočil. Vsebuje tudi napredne funkcije, kot so obširne sistemske nastavitve ter planiranje in določanje izjem, katere so na voljo z ostalimi AVG proizvodi.

»Kot naš prvi produkt za mobilne telefone, je AVG Mobile Security narejen za pomoč uporabnikom pri ohranjanju zaščitene komunikacije vedno in povsod,« je razložil Larry Bridwell, podpredsednik družbe GRISOFT. »Hekerji sedaj ugotavljajo načine, kako dostopati do podatkov na mobilnih telefonih, mi pa želimo pred njimi zaščititi naše uporabnike. Gledamo naprej in želimo še izboljšati varnost AVG-ja ter z njim zaščititi čim več mobilnih telefonov.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki