marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

AVG Mobile Security BETA je uporabnikom na voljo zastonj

Deli z ostalimi

23.06.2007
Objavil: Sašo Mlakar

GRISOFT je pred kratkim najavil njihov nov dodatek v varnostni portfelj in sicer AVG Mobile Security. AVG Mobile Security je trenutno v testni fazi in je uporabnikom na voljo zastonj, naložijo pa si ga lahko s strani www.avg.com z registracijo na BETA portal.

Varnostni sistem bo trenutno ščitil zgolj uporabnike Symbian UIQ 3.0 operacijskega sistema, združljiv je na primer z mobilnimi telefoni Sony Ericsson P990i, M600i in W950i, kmalu pa bo lahko varoval tudi druge mobilne telefone.

Novi AVG Mobile Security vsebuje protivirusni program in program za izločanje nezaželjenih in reklamnih SMS sporočil. Vsebuje tudi napredne funkcije, kot so obširne sistemske nastavitve ter planiranje in določanje izjem, katere so na voljo z ostalimi AVG proizvodi.

»Kot naš prvi produkt za mobilne telefone, je AVG Mobile Security narejen za pomoč uporabnikom pri ohranjanju zaščitene komunikacije vedno in povsod,« je razložil Larry Bridwell, podpredsednik družbe GRISOFT. »Hekerji sedaj ugotavljajo načine, kako dostopati do podatkov na mobilnih telefonih, mi pa želimo pred njimi zaščititi naše uporabnike. Gledamo naprej in želimo še izboljšati varnost AVG-ja ter z njim zaščititi čim več mobilnih telefonov.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki