marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Turški operater Avea je ponudil storitev Windows Live Messenger


01.03.2008
Objavil: Sašo Mlakar

Turški mobilni operater Avea je ponudil storitev Windows Live Messenger svojim deset milijonom uporabnikom s pomočjo uporabe programske opreme Colibria. Storitev bo uporabnikom omogočila takojšnje pošiljanje in prejemanje slik, videov, zvokov ter omogočila pogovor večje skupine uporabnikov naenkrat.

Keith Gibson, manager družbe Colibria je dejal: »Turčija je en izmed najinovativnejših mobilnih trgov na svetu. To smo dokazalči tudi s ponudbo storitve Windows Live Messenger uporabnikom operaterja Avea. Colibria je družba, ki je vedno demonstrirala najfleksibilnejše ter najinovativnejše rešitve na trgu.«

I.lker Koçak, zaposleni pri operaterju Avea, je dodal: »S podporo družbe MSN, je bil Windows Live Messenger logična izbira, ki je bila hkrati enostavna za implementacijo in izredno fleksibilna. Prepričani smo, da nam bo ta rešitev pomagala na naši poti in nas še bolj utrdila kot najinovativnejšega operaterja v tej regiji.« Ilker Koçak je še dodal: »Želja naših uporabnikov po stalnem stiku z družino in prijatelji narašča in to je ključni razvoj za potešitev te želje.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki