marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

članki

Prvim kupcem iPhona Apple vrača 100 dolarjev

Deli z ostalimi

19.09.2007
Objavil: Dare Gliha

Steve Jobs je vsem prvotnim kupcem iPhona obljubil, da jim bo zaradi višje cene, ki so jo plačali za svoj izdelek, povrnil 100 dolarjev v obliki "bona" za nakup dodatne opreme. Sedaj je tudi znano, kako lahko uporabniki do tega bonusa pravzaprav pridejo.

Do bonusa so upravičeni vsi kupci, ki so iPhone kupili pred 22.8.2007. Slediti morajo le trem korakom.

Korak 1: V obrazec je potrebno vnesti telefonsko številko uporabnika ter serijsko številko iPhona.

Korak 2: Na mobilnik bo uporabnik nato prejel SMS sporočilo s kodo, ki jo bo potrebno poleg telefonske številke vpisati v naslednje vnosno polje.

Korak 3: Uporabnik bo prejel 100 dolarjev kredita v Applovi spletni trgovini.

Zahtevek za bonus lahko kupci iPhona izpolnejo med 13.9. in 30.10. 2007, nahaja pa se na spletni strani Appla.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki