marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Apple podpisal dogovor z operaterjem China Mobile

Deli z ostalimi

09.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Po letih govoric je Applu vendarle uspelo podpisati dogovor z največjim Kitajskim operaterjem China Mobile za prodajo njihovega mobilnika iPhone. Prvi je novico objavil časnik Wall Street Journal, ki tudi navaja, da se bo prodaja pričela že v tem mesecu.

Predvideva se, da bo China Mobile to nobico uradno objavil 18. decembra, ko bodo na tiskovni konferenci predstavili blagovno znamko za svoje storitve 4G. Dogovor Applu odpira trg velik kar 700 milijonov uporabnikov.

Apple si je že leta prizadeval za ta dogovor, govorice pa so postale glasnejše, ko se je razvedelo, da nova iPhona 5S in 5C podpirata kitajski standard TD-LTE, hkrati pa je ta mobilnika tudi že odobril kitajski regulator.

iPhone je sicer na Kitajskem že na voljo pri dveh manjših operaterjih, China Telecom in China Unicom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki