marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung prestavil lansiranje Galaxya Fold
24.04.2019

Samsung je prestavil lansiranje svojega prvega prepogljivega mobilnika Galaxy Fold, ki naj bi bil po prvotnem načrtu lansiran jutri, 26. aprila. Za to potezo so se odločili, ker so prva testiranja pokazala kar nekaj nepravilnosti pri delovanju.

slikaS posodobitvijo Nokie 9 PureView postane čitalec prstnih odtisov manj varen
23.04.2019

Že od samega začetka se je Nokia 9 PureView ubadala s težavo čitalnika prstnih odtisov, ni bil tako zanesljiv, kot bi moral biti. HMD Global zato sedaj izvaja posodobitev programske opreme, s katero naj bi odpravili težavo. Nekateri uporabniki so posodobitev že namestili, vendar se je izkazalo, da popravek povzroča varnostno težavo.

slikaAmazon načrtuje lansiranje brezplačne glasbene storitve
19.04.2019

Glede na zadnje navedbe na spletu pri Amazonu pripravljajo brezplačno glasbeno storitev, s katero želijo pridobiti stranke, ki trenutno uporabljajo Spotify. Nova storitev bo zajemala manjši nabor glasbe kot plačljiva Prime in Amazon Music Unlimited.

slikaHonor bo maja predstavil serijo 20
17.04.2019

Honor je razposlal vabila za dogodek, ki bo potekal 21. maja v Londonu. Na njem bodo predstavili serijo Honor 20, samo vabilo pa je precej zanimivo, saj je bil datum napisan kot matematična enačba: 444+4x4x4+(4+4)/4+44/4.

slikaSamsung predstavil nove mobilnike razreda Galaxy A
15.04.2019

Samsung Electronics je s predstavitvijo treh novih pametnih telefonov - A20e, A40 in A80, ki so se pridružili že predhodno predstavljenim A10, A50 in A70 - razširil serijo Galaxy A. Novi pametni telefoni serije Galaxy A za naslednjo generacijo uporabnikov prinašajo revolucionarne industrijske inovacije, ki zagotavljajo vrhunske funkcije in izjemne izkušnje po dostopni ceni.

članki

Apple odpravil napako v aplikaciji FaceTime

Deli z ostalimi

11.02.2019
Objavil: Dare Gliha

Apple je zakrpal varnostno luknjo, ki so jo prejšnji mesec odkrili pri skupinskem FaceTime pogovoru. Uporabniki so tako že prejeli obvestilo o posodobitvi iOS na različico 12.1.4.

Napaka je omogočila prisluškovanje, če si poklical svoje FaceTime kontakte, saj se je prenašal zvok četudi uporabnik na drugi strani klica ni dvignil. To je bil za Apple tako velik problem, da so takoj onemogočili uporabo aplikacije.

Njihovi strokovnjaki so se takoj zapodili v odpravljanje napake, ki je sedaj z novo različico odpravljena, tako da so skupinski FaceTime pogovori ponovno na voljo. Apple je ob tem podal tudi spodnjo izjavo:

»Posodobitev programske opreme popravi varnostno napako v aplikaciji FaceTime. Ponovno se opravičujemo našim strankam in se jim zahvaljujemo za potrpežljivost. Poleg obravnavanja napake, o kateri smo poročali, je naša ekipa izvedla temeljito revizijo varnosti storitve FaceTime in naredila dodatne posodobitve za aplikacijo FaceTime in strežnik, da bi izboljšala varnost. To vključuje prej neznano ranljivost v funkciji Live Photos v aplikaciji FaceTime. Da bi zaščitili stranke, ki še niso nadgradile na najnovejšo programsko opremo, smo posodobili strežnike, da bi blokirali funkcijo Live Photos za FaceTime za starejše različice iOS in macOS."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki