marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Apple odpravil napako v aplikaciji FaceTime

Deli z ostalimi

11.02.2019
Objavil: Dare Gliha

Apple je zakrpal varnostno luknjo, ki so jo prejšnji mesec odkrili pri skupinskem FaceTime pogovoru. Uporabniki so tako že prejeli obvestilo o posodobitvi iOS na različico 12.1.4.

Napaka je omogočila prisluškovanje, če si poklical svoje FaceTime kontakte, saj se je prenašal zvok četudi uporabnik na drugi strani klica ni dvignil. To je bil za Apple tako velik problem, da so takoj onemogočili uporabo aplikacije.

Njihovi strokovnjaki so se takoj zapodili v odpravljanje napake, ki je sedaj z novo različico odpravljena, tako da so skupinski FaceTime pogovori ponovno na voljo. Apple je ob tem podal tudi spodnjo izjavo:

»Posodobitev programske opreme popravi varnostno napako v aplikaciji FaceTime. Ponovno se opravičujemo našim strankam in se jim zahvaljujemo za potrpežljivost. Poleg obravnavanja napake, o kateri smo poročali, je naša ekipa izvedla temeljito revizijo varnosti storitve FaceTime in naredila dodatne posodobitve za aplikacijo FaceTime in strežnik, da bi izboljšala varnost. To vključuje prej neznano ranljivost v funkciji Live Photos v aplikaciji FaceTime. Da bi zaščitili stranke, ki še niso nadgradile na najnovejšo programsko opremo, smo posodobili strežnike, da bi blokirali funkcijo Live Photos za FaceTime za starejše različice iOS in macOS."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki