marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Apple naj bi v ZDA pridobil 35 odstotni tržni delež med mobilnimi telefoni z zasloni občutljivimi na dotik

Deli z ostalimi

06.08.2008
Objavil: Sašo Mlakar

Po najnovejših raziskavah sodeč družbe Strategy Analytics, naj bi Apple iPhone v ZDA do konca leta 2008 pridobil 35 odstotni tržni delež med mobilnimi telefoni z na dotik občutljivim zaslonom.

Bonny Joy, analitik pri družbi Strategy Analytics, je povedal: »Ocenjujemo, da bo Apple v ZDA prodal kar 6,3 milijona iPhonov od 18,1 milijona prodanih mobilnikov z na dotik občutljivim zaslonom v obdobju med januarjem in decembrom 2008 in tako dosegel impresiven, 35 odstotni tržni delež. 11 julija se je pričel prodajati močno subvencioniran 3G iPhone 2.0, ki bo bil deležen največje pozornosti kupcev.«

Neil Mawston, direktor družbe Strategy Analytics, je dodal: »Apple ima dandanes močno vlogo, a njegovi konkurenti ne stojijo križem rok. Samsung in LG sta že predstavila nekaj popularnih mobilnikov z zasloni na dotik, Blackberry in Nokia pa sta že napovedala njun pohod na ta trg v naslednjih mesecih. Jasno je, da se konkurenca hitro vzpenja in za Apple bo pravi izziv obdržati 35 odstotni tržni delež v letu 2009.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki