marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Ali bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?

Deli z ostalimi

11.10.2019
Objavil: Dare Gliha

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

To pot pa je govorice sprožil Ming-Chi Kuo, dolgoletni analist jabolčnih izdelkov, ki trdi, da bo Apple v prvem četrtletju 2020 predstavil naslednika iPhona SE, vendar v velikosti 5,5 palca. Mobilnik ni tako povzel obliko iPhona 8, ki se trenutno še prodaja, zgrajen pa naj bi bil okoli čipa A13 z 3 GB RAMa.

Apple bi z iPhonom SE 2 ubil dve muhi na en mah. Zadovoljil bi tiste, ki čakajo na cenejši mobilnik, hkrati pa bi lahko prenehal s prodajo dvojice iPhone 8. Tako bi uporabniki še vedno imeli na izbiro, da ostanejo na iPhonu, ki ponuja fizični gumb za odklep s prstnim odtisom.

iPhone SE 2 bi bil tudi primerna nadgradnja za vse uporabnike, ki se oklepajo iPhone 6, ki je sedaj prvi jabolčni mobilnik, ki ni dobil nadgradnje na zadnjo različico operacijskega sistema iOS 13. Ali je v teh govoricah kaj resnice, pa bomo kaj kmalu videli, še posebno, če drži datum Q1 2020.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki