marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Ali je to osnova za iPhone Nano?

Deli z ostalimi

20.08.2009
Objavil: Marko Likar

Apple je pred kratkim patentiral napravo, ki bi lahko bila osnova za iPhone Nano. Uradna izjava seveda ni bila podana, kot trden dokaz o obstoju Nano-a pa tale zadnji patent tudi ne šteje, saj je Apple v preteklosti podal na stotine patentov.

Zadnji patent opisuje majhno napravo, katero je možno upravljati samo na zadnji strani, kar v tem trenutku zveni zelo nenavadno. Prikazovalnik na sprednji strani naj ne bi bil občutljiv na dotik, zadnja površina naprave pa bi naj bila občutljiva na dotik. Torej bo uporabnik moral napravo upravljati s prti na zadnji površini, med tem ko bo imel prikazovalnik usmerjen proti sebi; upamo samo lahko, da bo napravo lažje upravljati, kot se sliši v tem trenutku.

Manjši prikazovalnik na dotik bi znal povzročati težave že zaradi same velikosti, a vendar bi upravljanje, kjer ne bi prekrival prikazovalnika s prsti, rešilo marsikatero težavo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki