marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Apple iPhone 5 najbolje prodajani mobilnik v zadnjem četrtletju 2012

Deli z ostalimi

22.02.2013
Objavil: Dare Gliha

Zadnje poročilo Strategy Analyticsa o prodaji je razkrilo, da je bil Apple iPhone 5 najbolje prodajani pametni mobilnik na svetu v zadnjem četrletju leta 2012. Presenetljivo je drugo mesto, ki ga je zavzel njegov predhodnik iPhone 4S, šele tretji pa je Samsung Galaxy SIII.

Apple je tako v tem časovnem obdobju razposlal 27,4 milijona modelov iPhone 5, dodatnih 17,4 milijona kosov pa je bilo razposlanih modelov iPhone 4S.

Samsung Galaxy SIII je dosegel številko 15,4 milijona enot, kar je manj, kot je bilo v tretjem četrtletju. Skupaj so prvi trije modeli dosegli kar 27,7 % celotnega tržnega deleža pametnih mobilnikov.

Samsung bo prvo mesto verjetno želel ponovno osvojiti z naslednikom modela Galaxy SIII, katerega naj bi predstavili 14. marca.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki