marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Ledeni iPod - Gorenje podpisalo pogodbo z Applom


04.09.2008
Objavil: Thomas Bergant

Le malo je takih, ki ne bi v svoji zbirki elektronskih naprav, ne bi imeli člana skupine Apple. Tem se pridružuje tudi Gorenje, ki je z dizajnerskim računalniškim podjetjem Apple podpisalo licenčno pogodbo za uporabo Apple-ove tehnologije v hladilnikih Gorenje.

Ob predstavitvi na največjem svetovnem sejmu zabavne elektronike IFA 2008 so se obiskovalci strinjali, da je Gorenjev hladilnik »Made for iPod« idealna kombinacija za uporabnike jutrišnjega dne – uporabnike, ki prisegajo na enostavno in zabavno uporabo.

Glasba iz hladilnika
Posebna združitev zabavne elektronske naprave – kultnega iPod touch in sodobnega hladilno – zamrzovalnega aparata Gorenje omogoča nove razsežnosti bivanja, zabave in kuhanja ter nekaterih drugih gospodinjskih opravil. Posebej razvit hladilnik Gorenje omogoča polnjenje iPod-a na vgrajeni priklopni postaji (docking station), predvajanje glasbe in videa preko vgrajenih zvočnikov ter vstop na splet, v kolikor je v stanovanju možnost brezžične povezave. iPod je osvojil svet, inovativni aparati Gorenje z interaktivnimi funkcijami osvajajo sodobne kuhinje in napovedujejo nove trende.

Z Gorenjevim iPod hladilnikom brskamo po spletu
Revolucionarni wi-fi vmesnik za upravljanje na dotik ob najpopularnejšem glasbenem predvajalniku na svetu omogoča, da iščete, pregledujete ali nalagate vsebine s svetovnega spleta ter uživate v glasbi, televizijskih oddajah, filmih ali video podcastih. Kombinacija kultnega predvajalnika in posebnega hladilnika Gorenje torej omogoča popoln užitek uporabe obeh naprav. Zvok se predvaja preko vgrajenih zvočnikov, video vsebine pa se prikazujejo na zaslonu iPod-a. Povezljivost s spletom preko brezžične povezave dopolnjuje funkcionalnost visoko tehnološkega hladilnika Gorenje, opravljanje različnih gospodinjskih opravil in upravljanje aparatov pa postaja enostavnejše in predvsem bolj zabavno.

Do video receptov v kuhinji prek iPod-a na Gorenjevem hladilniku
Uporabnik lahko pregleduje recepte za pripravo jedi in kuha ob receptih - tudi v video formatu, preverja navodila za pranje svojih oblačil ali – poleg najljubše glasbe seveda, posluša nasvete v zvezi z gospodinjskimi opravili. V Gorenju so pričeli tudi z razvojem spletnega portala iGorenje, ki prinaša različne vsebine, povezane s kuhanjem in hišnimi opravili ter je prilagojen za prikazovanje na ekranu naprave iPod touch ter drugih mobilnih naprav.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki