marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Ledeni iPod - Gorenje podpisalo pogodbo z Applom

Deli z ostalimi

04.09.2008
Objavil: Thomas Bergant

Le malo je takih, ki ne bi v svoji zbirki elektronskih naprav, ne bi imeli člana skupine Apple. Tem se pridružuje tudi Gorenje, ki je z dizajnerskim računalniškim podjetjem Apple podpisalo licenčno pogodbo za uporabo Apple-ove tehnologije v hladilnikih Gorenje.

Ob predstavitvi na največjem svetovnem sejmu zabavne elektronike IFA 2008 so se obiskovalci strinjali, da je Gorenjev hladilnik »Made for iPod« idealna kombinacija za uporabnike jutrišnjega dne – uporabnike, ki prisegajo na enostavno in zabavno uporabo.

Glasba iz hladilnika
Posebna združitev zabavne elektronske naprave – kultnega iPod touch in sodobnega hladilno – zamrzovalnega aparata Gorenje omogoča nove razsežnosti bivanja, zabave in kuhanja ter nekaterih drugih gospodinjskih opravil. Posebej razvit hladilnik Gorenje omogoča polnjenje iPod-a na vgrajeni priklopni postaji (docking station), predvajanje glasbe in videa preko vgrajenih zvočnikov ter vstop na splet, v kolikor je v stanovanju možnost brezžične povezave. iPod je osvojil svet, inovativni aparati Gorenje z interaktivnimi funkcijami osvajajo sodobne kuhinje in napovedujejo nove trende.

Z Gorenjevim iPod hladilnikom brskamo po spletu
Revolucionarni wi-fi vmesnik za upravljanje na dotik ob najpopularnejšem glasbenem predvajalniku na svetu omogoča, da iščete, pregledujete ali nalagate vsebine s svetovnega spleta ter uživate v glasbi, televizijskih oddajah, filmih ali video podcastih. Kombinacija kultnega predvajalnika in posebnega hladilnika Gorenje torej omogoča popoln užitek uporabe obeh naprav. Zvok se predvaja preko vgrajenih zvočnikov, video vsebine pa se prikazujejo na zaslonu iPod-a. Povezljivost s spletom preko brezžične povezave dopolnjuje funkcionalnost visoko tehnološkega hladilnika Gorenje, opravljanje različnih gospodinjskih opravil in upravljanje aparatov pa postaja enostavnejše in predvsem bolj zabavno.

Do video receptov v kuhinji prek iPod-a na Gorenjevem hladilniku
Uporabnik lahko pregleduje recepte za pripravo jedi in kuha ob receptih - tudi v video formatu, preverja navodila za pranje svojih oblačil ali – poleg najljubše glasbe seveda, posluša nasvete v zvezi z gospodinjskimi opravili. V Gorenju so pričeli tudi z razvojem spletnega portala iGorenje, ki prinaša različne vsebine, povezane s kuhanjem in hišnimi opravili ter je prilagojen za prikazovanje na ekranu naprave iPod touch ter drugih mobilnih naprav.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki